
Master în Siguranța Alimentelor, Managementul Calității și Tehnologie Industrială
Madrid, Spania
DURATA
8 Months
LIMBI
Spaniolă
RITM
La zi
TERMEN LIMITĂ DE APLICARE
Solicitați termenul limită de aplicare
CEA MAI DEVREME DATĂ DE ÎNCEPERE
Oct 2025
TAXE DE ȘCOLARIZARE
Solicitați taxe de școlarizare
FORMAT DE STUDIU
În campus
Introducere
Considerată una dintre cele mai bune diplome de master de către clasamentul El Mundo’s Best Master's Degrees 2024 în edițiile anterioare, programul nostru de Master actualizat în Siguranța Alimentară, Managementul Calității și Tehnologia Industrială își propune să ofere studenților o viziune profundă, completă și practică asupra diferitelor domenii de activitate din industria alimentară care le va permite să-și ghideze viitorul profesional în acest sector.
Pregătirea dobândită va sta la baza dezvoltării profesionale viitoare într-un sector în care cererea din partea instituțiilor și consumatorilor pentru alimente cu niveluri din ce în ce mai ridicate de calitate și siguranță este în continuă creștere. Din acest motiv, industria alimentară solicită din ce în ce mai mult profesioniști de specialitate care să își poată desfășura munca eficient în diferite posturi tehnice din cadrul companiilor din sector.
Programul oferă cunoștințe specifice în domeniile:
- Tehnologia de fabricare a alimentelor.
- QA.
- Bune pregătire a alimentelor și practici de igienă.
- Asigurarea calității. Sisteme de calitate (HACCP, BRC, IFS, ISO 22000).
- Logistica si planificare.
- Legislație specifică sectorului.
- Sistem de îmbunătățire continuă (metodologie LEAN).
- Curs de auditor intern Bureau Veritas cu 3 certificate suplimentare.
Legătura cu realitatea sectorului: Un cadru didactic format din profesioniști activi, vizite la companii organizate pe parcursul cursului și stagii profesionale pentru studenții care doresc să facă acest lucru, garantează legătura cu realitatea de lucru a tuturor studenților și aplicarea directă a cunoștințelor pe care le dobândesc pe parcursul cursului la locul de muncă. În plus, acces gratuit la 2 târguri specializate din sectorul alimentar, conduse de directorii de program.
Accesul la certificarea profesională: Pe parcursul masterului, studenții au posibilitatea de a dobândi pregătirea necesară pentru a obține CERTIFICAȚIA DE AUDITOR INTERN PENTRU SIGURANȚA ALIMENTELOR, care include 3 certificări suplimentare:
- Auditor intern în Siguranța Alimentelor
- Audituri conform standardului IFS Food
- Audituri conform standardului alimentar BRCGS de către Bureau Veritas.
Acest training este oferit în colaborare cu Bureau Veritas și permite celor care doresc să facă acest lucru să susțină examenul corespunzător pentru a se califica în acest domeniu profesional.
Recunoaștere instituțională: Această calificare este aprobată de Consiliul General al Colegiilor Biologilor din Spania și Federația Industriilor Alimentare și a Băuturilor (FIAB), de Colegiul Oficial al Chimiștilor din Madrid și de Departamentul Agriculturii, Creșterii și Pescuitului al Generalitati Cataloniei.