Keystone logo
Centro Universitário UNA

Centro Universitário UNA

Centro Universitário UNA

Introducere

65056_0.jpg

pe

Cu o abordare vibrantă și inovatoare, suntem al 6-lea an, Universitatea Cel mai bun centru privat al minelor și al 7-lea an consecutiv, Universitatea Cel mai bun centru privat de BH; în conformitate cu evaluarea CIG (indicele general al cursuri) eliberat de Ministerul Educației (INEP / MEC), în martie / 2017 - principalul indicator național al calității în învățământul superior în Brazilia.

Poziția noastră ca cea mai bună universitate privată Centrul de mina este angajamentul rezultat cu dezvoltarea profesională și umană solidă a studenților noștri.

Avem mai mult de 50 de programe de licență, inclusiv de licență, de licență și de absolvire tehnologică, și mulți sunt marcate în Editora Student Ghid aprilie (cu 62 de stele, în ediția 2017 a Ghidului) și Universitatea Clasament Folha de São Paulo - RUF.

Programul nostru Absolvent oferă peste 60 de cursuri specializate si doua diplome de master în Management și Management Social, Educație și Dezvoltare Locală-clasat printre cele mai bune din Brazilia de învățământ superior Personal Improvement Coordonarea (CAPES).

Angajament și pasiune

Toate aceste lucrări se aplică de către profesori, de masterat și doctori de competență academice recunoscute și de piață, cu sprijinul angajaților cu experiență și pasionați de educație. Ambele primesc sprijinul deplin al One ca formarea și dezvoltarea profesională, precum și toate atenția asupra umană și personală.

Suntem una dintre cele mai bune 100 de locuri pentru a lucra în Brazilia, pentru a 6-an consecutiv (2011, 2012, 2013, 2014, 2015 și 2016), ales de GPTW Institute / Journal Times. În 2016, un studiu realizat de GPTW, de asemenea, au fost aleși cea mai bună companie două pentru a lucra în Minas Gerais, în „mai mult de 1.000 de angajati.“ Și în 2017, am fost considerat al 2-lea an consecutiv, cea mai bună companie pentru femei să lucreze în Brazilia.

De-a lungul noastre de 56 de ani de experiență în învățământul superior, sărbătorită la 20 octombrie, a sosit în 2016, cu 16 unități în Minas Gerais și Goiás, situat în Belo Horizonte, Betim, stare buna, catalană, contele, Divinopolis, Nova Serrana, Pouso Alegre, Sete Lagoas și Uberlândia.

Aceste realizări au fost posibile numai cu angajamentul de zi cu zi și de a construi o predare și mediu de învățare de inspirație, care trezește în oameni pasiunea pentru o viață plină și să respecte caracteristicile fiecărui.

Misiune, viziune și valori

Cu participarea efectivă și contribuția directă a peste 2000 de persoane, inclusiv profesori și angajați, ne-am construit misiunea și viziunea noastră, într-un mare exemplu de modul în care se poate construi viitorul Una colectiv.

 • Misiune

Transformarea țării pentru educație, cu competență și pasiune, inspira studenții noștri, profesorii și angajații să realizeze visele și potențialul lor ca indivizi, profesioniști și agenți de transformare socială.

 • Vedere

Pentru a fi recunoscută ca o instituție de învățământ superior de impact mai mare educațional al țării, apreciată pentru educație de calitate, profesioniștii din domeniul dezvoltării și lucrabilitatea studenților și absolvenților săi.

 • Carta noastră de valori

Una a construit Carta de valori, cu cinci principii fundamentale care ghidează toate deciziile instituției. Este adevărat busola care se va muta toată lumea spre realizarea unui vis condus de misiunea noastră, care este de a transforma țara pentru educație, formare de profesioniști pentru piața forței de muncă, ghidat de un comportament etic și postura cetățenilor, prin excelență academică și administrativă și adoptarea practicilor de predare moderne.

 • Cooperarea - Pentru a coopera este de a lucra împreună într - o relație sănătoasă de interdependență spre obiective comune și beneficii reciproce. Cooperarea consolidează spiritul de echipă, solidaritatea și instigă capacitatea noastră de a face schimb de informații, cunoștințe și experiențe.
 • Transparenta - este practica o parte responsabilă și dublu de adevăr și integritate, ceea ce implică coerența între ceea ce crezi și ceea ce faci, luând în considerare punctele de vedere ale altora.
 • Respect - Acesta este conștient de drepturile și obligațiile noastre, precum și de altă parte, înțelegerea și acceptarea diferențelor individuale și impunerea considerare pentru valorile umane.
 • Angajamentul - Se caută dincolo de interesele personale, interesele altora și instituției, asumându - și angajamentul de a construi o lume mai bună.
 • Inovația - este face în mod diferit. Dezvoltarea abilității de a imagina ceea ce nu există. Se pune sub semnul întrebării rutina și obiceiurile. Ai învăța să trăiești cu necunoscutul, diferit, nouă și surprinzătoare. Se transformă visul în realitate.

Locații

 • Belo Horizonte

  Rua dos Guajajaras, 175 - Centro, , Belo Horizonte

Întrebări