Keystone logo
Centre for the Study of Orthodontics of  the Bajío (Centro de Estudios de Ortodoncia del Bajío)

Centre for the Study of Orthodontics of the Bajío (Centro de Estudios de Ortodoncia del Bajío)

Centre for the Study of Orthodontics of  the Bajío (Centro de Estudios de Ortodoncia del Bajío)

Introducere

Suntem o instituție cu peste 20 de ani de viață academică și clinică. Obiectivele noastre se bazează pe pregătirea cuprinzătoare a practicii ortodonției. Acoperind astfel un program de 25 de luni. Prima lună corespunde unui curs introductiv, care începe în iunie și este destinat să însoțească noii studenți în practica ortodontică, precum și de formare în îndoire sârmă și concepte de bază biomecanice.

Ulterior, următoarele 24 de luni sunt împărțite în 4 semestre, care constau în mai mult de 3.500 de ore de teorie și practică. În cadrul unui program cu normă întreagă, cu validare oficială de către Secretariatul Educației Publice (SEG 022/98) și Direcția Generală a Profesiilor (11-00153).

Introducem în predarea specialității, diverse filozofii avangardiste, cunoașterea și instruirea diferitelor elemente de diagnostic. Care sunt puse în practică în clinica noastră, care are un flux semnificativ și constant de pacienți, inclusiv cei cu diferite anomalii congenitale, cum ar fi buzele și palatul.

Încurajăm studenții noștri să se alăture echipelor interdisciplinare pentru tratamentul cuprinzător al anomaliilor scheletice, alterarea articulației temporomandibulare, protodontie și probleme parodontale. La fel ca și activitățile de cercetare, publicarea articolelor, prezentarea și discuția cazurilor clinice în cursul specialității.

Cursul este predat cu colaborarea profesorilor specialiști din diferite discipline dentare, care au, de asemenea, o vastă experiență atât în predare, cât și în practică privată.

Studenții noștri absolvenți pot participa ca asociați ai Academiei Mexicane de Ortodonție, Colegiului Național al Chirurgilor Dentari, Consiliului Național de Ortodonție și Federației Mondiale de Ortodonție. Deoarece programul nostru îndeplinește cerințele teoretice și practice care sunt necesare pentru o formare eficientă și calificată.

Locații

 • Irapuato

  Boulevard Lázaro Cárdenas,1477, 36690, Irapuato

  • Irapuato

   Boulevard Lázaro Cárdenas,1477, 36690, Irapuato

   Programe

    Întrebări