Keystone logo
Centre for Scientific Research and Higher  Education of Ensenada (Centro de Investigación Científica y de Educación   Superior de Ensenada (CICESE)) Master în Științe în Nanostiințe
Centre for Scientific Research and Higher Education of Ensenada (Centro de Investigación Científica y de Educación Superior de Ensenada (CICESE))

Master în Științe în Nanostiințe

México, Mexic

Request duration

Spaniolă

Request pace

Request application deadline

Jul 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul Master of Science in Nanoscience este un program interinstituțional, rezultatul unei colaborări între CICESE și UNAM. Este un plan flexibil și dinamic, care este legat de liniile de cercetare ale tutorilor și este adaptat la mediul academic și interesele studenților. Această schemă permite studenților să urmeze cursuri de la alte cursuri postuniversitare atunci când sunt incluși în planul lor personal de studiu și sunt aprobați de Consiliul pentru programul de absolvire în nanoștiințe (CPP).

Programul de masterat constă dintr-un minim de 54 de credite în cursuri și dezvoltarea unui proiect de cercetare care trebuie raportat într-o teză și susținut în fața unui comitet. Din totalul creditelor din planul de studii, 12 corespund unor cursuri obligatorii, 42 de credite (cel puțin) în cursuri elective împărțite în cursuri de bază (24 credite minim) și cursuri avansate (minim 18 credite). Timpul de studiu estimat este de 6 semestre.

În primele trei semestre, studentul trebuie să completeze 54 de credite la cursuri, conform planului de studiu. Unele cursuri au condiții prealabile, deci este important ca elevul și consilierul lor academic să își planifice curriculum-ul luând în considerare aceste aspecte.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare