Keystone logo
Centre for Advanced University Studies (Centro de Estudios Superiores Universitarios)

Centre for Advanced University Studies (Centro de Estudios Superiores Universitarios)

Centre for Advanced University Studies (Centro de Estudios Superiores Universitarios)

Introducere

În numele tuturor celor care alcătuim această Casă de Studii, mă bucur să împărtășesc acest mesaj pentru a vă informa cine suntem, ce facem și oferta noastră educațională.

Instituția noastră a fost creată în 1993, cu intenția de a oferi cea mai bună opțiune de a studia nivelurile medii, superioare și postuniversitare. De la crearea sa, considerăm că este necesar să atingem un nivel academic ridicat, acesta a fost pilonul fundamental al muncii noastre zilnice și al viziunii noastre.

De-a lungul anilor, Centrul pentru Studii Universitare Superioare a dobândit prestigiu academic și social, consolidându-ne drept cea mai bună opțiune educațională din statul Mexic, Mexico City și alte state.

Prin încorporarea în Universitatea Autonomă a Statului Mexic și a Secretarului Educației al Guvernului Statului Mexic, respectăm standardele care asigură calitatea academică și profesională pe care societatea o cere, pentru a realiza cele de mai sus, avem personal instruit și profesori cu profilul pentru fiecare materie.

Pentru dezvoltarea integrală a comunității studențești, CESU desfășoară activități academice, culturale, sportive și recreative, cum ar fi congrese, ateliere, conferințe, mese rotunde, forumuri, seminarii, olimpiade de cunoaștere, vizite la organizații publice și private, spectacole artistice, turnee. evenimente sportive și de conviețuire și integrare.

Locații

  • Santiago Tianguistenco

    Manuel Aldama, 52600, Santiago Tianguistenco

    Întrebări