Keystone logo
Central University of Mexico (Universidad Central de México)

Central University of Mexico (Universidad Central de México)

Central University of Mexico (Universidad Central de México)

Introducere

În 1998, a fost creată inițial Școala de Inginerie și Comunicare (EIYC) cu trei grade: Inginerie industrială, Inginerie și proiectare și comunicare vizuală. La nivel tehnic, au existat cariere: tehnician în calculatoare și tehnician în traducere în limba engleză.

În 1999, EIYC a obținut evidența validității oficiale a studiilor diplomelor de licență în contabilitate publică și psihologie și trei cariere de formare profesională: secretar executiv, bilingv și computational. În 2000, Școala de Inginerie și Comunicare și-a deschis serviciile educaționale cu cinci grade, două cariere tehnice și trei cariere de formare profesională.

În martie 2002, Fundația pentru Educația Multidisciplinară AC (FEMAC), pentru a oficializa asociația și a căuta să ofere sprijin pentru creșterea instituției, devenind principalul sprijin moral și economic al instituției.

În 2003, Școala de Inginerie și Comunicare a suferit o schimbare de nume, devenind Institutul Central din Mexic. Ulterior, înregistrarea a fost obținută în fața Direcției Generale a Profesiilor pentru eliberarea certificatelor profesionale respective.

În 2006, ca urmare a unei activități colegiale, avizul tehnic favorabil al planului și al programelor de studii ale Licenței în Psihologie a fost obținut de Comisia interinstituțională pentru Formarea Resurselor Umane în Sănătate (CIFRHS), titlurile respective ale zonei de sănătate.

În 2007, împreună cu recunoașterea pe care instituția o avea deja, au fost obținute alte patru recunoașteri ale validității oficiale a studiilor, două pentru licențe și două pentru masterate. Cele două noi recunoștințe de licență au fost în finanțe și tehnologia informației; precum și cele ale celor două masterate în inovație tehnologică și științe ale comunicării.

Din februarie 2010, instituției i s-a dat numele de Universitatea Centrală din Mexic, titlu pe care îl susține oficial.

Locații

  • Puebla City

    Calle Francisco Javier Mina Oriente,#819, 72030, Puebla City

    Întrebări