
Master în Știință și Tehnologie Alimentară
Taipei, Taiwan
DURATA
LIMBI
Solicitați limbi de predare
RITM
Solicitați ritmul
TERMEN LIMITĂ DE APLICARE
Solicitați termenul limită de aplicare
CEA MAI DEVREME DATĂ DE ÎNCEPERE
Sep 2023
FORMAT DE STUDIU
În campus
Introducere
Programul de absolvent al Științei și Tehnologiei Alimentelor de la Central Taiwan University Of Science And Technology Știință și Tehnologie din Taiwan oferă programul de studiu care conduce la masterat. Avem o puternică tradiție în mai multe domenii de cercetare, inclusiv chimia și analiza alimentelor, microbiologia alimentelor, procesarea alimentelor-panificație, produse lactate și fermentate, evaluarea senzorială, ingineria fermentării, biotehnologia alimentară și cercetarea și dezvoltarea alimentelor funcționale și a medicamentelor chinezești. Programul de masterat necesită 30 de ore semestriale de lucru, inclusiv o teză bazată pe cercetare pentru studenții MS. Înființat în 2006, programul postuniversitar al Departamentului de Știință și Tehnologie Alimentară are o instalație de ultimă generație cu laboratoare de cercetare și predare bine echipate (chimie și analiză alimentară, microbiologie alimentară, evaluare senzorială, cameră cu spectrofotometru, cameră pentru cromatografie , și Camera de cultură celulară), fabrici pilot pentru panificație, bucătărie chineză și servicii alimentare și birouri ale facultății și personalului. Programul este conceput pentru a pregăti persoanele pentru cariere bazate pe tehnică în industria alimentară. Situațiile specifice de muncă includ cercetarea de bază, dezvoltarea produselor, ingineria proceselor, vânzările tehnice și asigurarea calității.