Keystone logo
Cencalli Institute of Family Therapy

Cencalli Institute of Family Therapy

Cencalli Institute of Family Therapy

Introducere

Nevoia imperativă de a avea resurse umane foarte instruite pentru studiul, îngrijirea și reabilitarea familiilor mexicane a dus la crearea Institutului de terapie familială „Cencalli”. O instituție care și-a asumat sarcina de a acorda TERAPIEI FAMILIARE din Mexic o susținere academică, care să-și susțină absolvenții cu documente oficiale, pe care a obținut-o din 1987, fiind prima instituție din Mexic care a avut un program postuniversitar cu recunoașterea validității oficiale a studiilor de către secretarul educației publice.

Din acel moment, Institutul Cencalli a pregătit peste 40 de generații de specialiști și profesori în terapia de familie din diverse instituții precum IMSS, DIF, IPN, INMUJERES, printre altele. Studiile sale științifice i-au permis să publice articole specializate în reviste mexicane și străine, cum ar fi Family Systems Medicine și Family Process, precum și cărți publicate de editori de prestigiu precum Manual Moderno și Trillas, printre altele, ceea ce a dus la înregistrarea sa în CONACYT, ca instituție de învățământ și cercetare.

Institutul Cencalli s-a preocupat, de asemenea, de diseminarea cunoștințelor de terapie familială în Mexic, organizând, la fiecare doi ani, un colocviu, care reunește cei mai prestigioși cercetători în familii și terapie familială din țara noastră,

Locații

  • México

    Galeana,1255, 31500, México

    Întrebări