Keystone logo
Central European Management Institute (CEMI)

Central European Management Institute (CEMI)

Central European Management Institute (CEMI)

Introducere

Bine ați venit în viitorul MBA 100% online!

Cine suntem noi?

Situat în inima Europei - orașul Praga , unde a fost înființată prima universitate încă din 1348, Central European Management Institute ( CEMI ) oferă programe MBA 100% online , acreditate în Marea Britanie , predate în limba engleză de către echipă de profesori cu experiență din întreaga lume. Programele MBA de la CEMI sunt concepute pentru a satisface nevoile studenților internaționali și piața globală a locurilor de muncă. Cu peste 1600 de studenți , CEMI aparține printre cei mai importanți furnizori online de studii MBA din Europa.

Ceremonia de absolvire a studentului nostru MBA la Praga

De ce să alegi școala noastră?

1. Acreditare recunoscută în Marea Britanie

Deținem prestigioasa acreditare internațională de la autoritatea britanică ASIC (Serviciul de acreditare pentru școli, colegii și universități internaționale). Prin îndeplinirea celor mai provocatoare criterii pentru calitatea prelegerilor, a lectorilor și a practicilor didactice, suntem singura instituție din Europa Centrală care atinge statutul cel mai înalt de rang înalt al instituției ASIC Premier. Această acreditare este valabilă până în mai 2022 .

2. Echipa internațională de tutori

Programul de MBA vor fi predate de profesori universitari cu experiență din țări precum SUA, Marea Britanie, Spania, Italia, Franța, Irlanda, Brazilia, Republica Cehă - schimb de cunoștințe cu adevărat globală, nu crezi?

<img class = " image-element img-responsive " title = " Unii dintre tutorii noștri MBA de la <span translate = " nu "> CEMI institut" src = "https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/11/118572_MyPost1.jpg "alt =" Unii dintre profesorii noștri MBA de la institutul CEMI "/>

3. Cursuri accesibile, abordare personală

Școlarizarea noastră începe de la 3.956 € fără TVA pentru programul MBA complet (această ofertă este valabilă numai până la 31.12.2019) . Mai mult, puteți plăti școlarizarea în maximum 12 rate . Deoarece programul este 100% online, nu există costuri de cazare și de călătorie necesare pentru finalizarea programului. Studenții din afara UE nu plătesc TVA .

Pe parcursul întregii studii, consultantul dvs. de studiu personal va avea grijă de toate nevoile dvs. de studiu și vă va îndruma prin studii - de la pregătirea unui contract de studiu până la ceremonia de absolvire.

Locația noastră pentru studenții MBA cu fracțiune de normă

Cum veți beneficia de MBA-ul nostru?

 • 84% dintre absolvenții noștri spun că au dobândit cunoștințe practice și abilități utile în timpul studiilor MBA.
 • 74% dintre absolvenții noștri au beneficiat de studiile MBA rezolvând probleme specifice și situații particulare în locurile lor de muncă actuale.
 • 73% dintre absolvenții noștri simt un avantaj competitiv și un profit pe piața muncii datorită unui MBA comparativ cu persoanele care nu au un MBA.
 • 62% dintre absolvenții noștri spun că au o valoare mai mare pentru compania în care lucrează, după absolvirea unui MBA.
 • 61% dintre absolvenții noștri susțin că cunoașterea MBA lor a deschis noi oportunități pentru afacerile lor .
 • 58% dintre absolvenții noștri au obținut un loc de muncă mai bun într-o altă companie sau au fost promovați în cadrul companiei în care lucrau de fapt.
 • 57% dintre absolvenți spun că rețeaua lor de contacte profesionale s-a extins datorită studiilor MBA.

Această cercetare de către agenția de cercetare STEM / MARK a fost efectuată în 2018 pe un eșantion de sondaj de 200 de absolvenți de MBA din CEMI .

Ce spun absolvenții noștri despre MBA?

Anastasija Zapletalova, MBA - Consultant în vânzări și marketing , Randstad Holding

Kristina Stipovic, MBA - Manager la Centrul de Dezvoltare a Carierei , Universitatea din Amsterdam

Christopher Seviour, MBA - Bunker Trader , ARTE Bunkering

118528_1-male.jpg

Vladimira Babjakova, MBA - Director de afaceri, Universitatea bancară Bratislava

„Lectorii au fost minunați, sunt persoane cu experiență reală pe care ni le pot transmite și care nu pot fi găsite în cărți, ci în experiențele lor interesante și incitante. Tutorii au fost absolut uimitori. Am putut simți că erau profesioniști cu experiență . Cred că toți tutorii erau foarte calificați. M-a împins înainte în domeniul managementului strategic și al controlului. ”

Absolventă MBA Sarka Richterova

Sarka Richterova, MBA - Serviciul Clienți , ArcelorMittal

„Lectorii internaționali din diverse discipline, concepția lor asupra problemelor date și aplicarea ulterioară în practica de zi cu zi m-au învățat să fiu un membru mai bun și mai eficient al unei echipe de lucru numeroase . Am început să folosesc o mulțime de informații teoretice imediat în practică și, datorită cunoștințelor acumulate, sunt mai decisiv și pot defini clar obiectivele . ”

Absolvent MBA Jiri Rada

Jiri Rada, MBA - Director de vânzări sector , Candy Hoover

„Am ales CEMI pentru studii, deoarece oferă un sistem elaborat de învățare electronică, care mi-a permis să-mi combin programul ocupat de lucru cu studiile mele . Pot spune că toți tutorii cu care am comunicat mi-au făcut o impresie bună datorită calității lor profesionale și academice . Cu siguranță aș recomanda să studiezi la CEMI . A fost un mare beneficiu pentru mine și va fi un bun avantaj pentru viitoarea mea carieră. ”

Absolventă MBA Ditta Hlavackova

Ditta Hlavackova, MBA - Consilier fiscal , proxy HLB

„Am fost plăcut surprins de tutori; Mi-a plăcut că sunt stricți, mereu online , foarte susținuți și motivanți și mi-a plăcut mai ales abordarea lor internațională. ”

Absolventă MBA Lucie Ciskova

Lucie Ciskova, MBA - Director comercial , Business Lease

„Cel mai mare beneficiu al studiului îl văd în teza de diplomă, în care m-am dedicat stabilirii unei strategii pentru următorii doi ani pentru compania în care lucrez în prezent. Cu siguranță CEMI prietenilor și colegilor mei . Consider că această experiență este foarte utilă în slujba mea ! ”

Nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde cu plăcere la toate întrebările!

119678_mikaorez.jpg

Stepan Mika , CEO, Institutul CEMI

119688_KeystoneAJ1.png

Locații

 • Prague

  Mezi Vodami 639/27 143 00 Prague - Modřany, , Prague

Programe

  Instituția oferă și:

  Întrebări