Keystone logo
CEI Escuela de Diseño y Marketing

CEI Escuela de Diseño y Marketing

CEI Escuela de Diseño y Marketing

Introducere

136284_136171_rsz_cei_sevilla_interiores_3.jpg

Despre noi

CEI - Centrul de Studii inovatoare - este o școală de proiectare digitală din secolul XXI, fondată în secolul XX (anul 1991). Suntem un centru oficial de formare pentru Adobe, Apple, IBM, Maxon și Google Partner , specializați în domeniul designului și marketingului digital, cu birouri la Madrid, Sevilla și în curând la Lisabona. Cursurile noastre, masteratele și gradele superioare sunt dezvoltate în patru domenii: Proiectare grafică , Dezvoltare web , Marketing digital și editare video digitală și post-producție (VFX) și Motion Graphics .

Acum știm că aveam dreptate când, în 1991, am optat pentru predarea de calitate ca Școală de Design . Maximul nostru a fost, este și va continua să fie acela, când termina școala, elevul se va descurca perfect cu tehnicile predate în timpul formării lor. Din acest motiv, marea majoritate a miilor de studenți care au trecut prin sălile de clasă au intrat pe piața muncii sau și-au îmbunătățit condițiile de muncă după ce și-au încheiat studiile la CEI: School of Design .

Cu mai mult de 29 de ani în sector, peste 15.000 de studenți instruiți și o echipă de profesioniști de înaltă calificare, CEI își propune să îmbunătățească abilitățile elevilor săi prin adaptarea constantă la cerințele puternice ale pieței muncii mondiale. În plus, Școala noastră a fost premiată de Premiile de Excelență Educațională 2018 și 2019 ca fiind cel mai bun centru de pregătire față în față, cel mai bun program educațional pentru inserție profesională, cel mai bun site web al Centrului de instruire față în față și cel mai bun centru de formare profesională.

Metoda noastră

Vrei să știi metoda CEI: Școala de proiectare?

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante caracteristici:

Clasa de clasă și clase online

Știm că cea mai bună modalitate de a învăța conceptele teoretice și practice care alcătuiesc cursurile, masteratele și gradele noastre superioare este sub prezența față în față și permanentă a profesorului de specialitate în subiectul care supraveghează și direcționează învățarea studentului într-un mod constant și personal, garantarea utilizării maxime a acestora.

Cu toate acestea, întotdeauna cu intenția de a ne adapta la nevoile și circumstanțele tuturor studenților noștri și, mai ales, pentru cei care nu pot veni zilnic la instalațiile noastre, oferim și studiile noastre la distanță sau online.

Grupuri mici

O pregătire bună trebuie predată în grupuri mici, deoarece calitatea predării crește, ceea ce duce la o performanță mai mare a elevilor la fiecare materie dezvoltată pe parcursul cursului sau masterului. Cea mai mare sală de clasă din CEI Madrid și Sevilla are o capacitate de 15 studenți, iar cea mai mică pentru 8 persoane, grupurile de aproximativ 10 persoane fiind normale.

Sistemul didactic garantat

Odată înscris, studentul, dacă dorește acest lucru, are posibilitatea de a repeta cursul, masterul sau nivelul superior deja făcut la CEI: School of Design complet gratuit, garantând astfel învățarea completă a materiei alese.

136283_136168_escuela-de-diseno.jpg

Diversitatea programelor

Noi suntem cei care trebuie să ne adaptăm, ca școală, la nevoile elevilor și nu invers. Din acest motiv, CEI: Școala de proiectare are programe de dimineață, după-amiază și seară pentru toate studiile sale , pentru a face cea mai bună pregătire compatibilă cu orice altă sarcină academică sau profesională.

Consiliul de muncă

După perioada de pregătire, Școala noastră nu se limitează exclusiv la menținerea unei baze de date a elevilor și a studenților noștri. Cei 28 de ani de experiență și contacte în acest mediu fac din Banca noastră de locuri de muncă un instrument extrem de eficient pentru studenții noștri pentru a-și atinge un loc de muncă. Disponibil pentru oricare dintre studiourile noastre , complet gratuit.

Garanția scrisă a forței de muncă

Înscriindu-vă la oricare dintre master-urile noastre profesionale sau grade superioare, veți putea profita de garanția noastră scrisă de muncă prin care ne-am angajat să vă găsim un loc de muncă legat de studiile dvs. într-o perioadă care nu depășește 6 luni.

Fracționarea sumei studiilor dvs.

Facilităm realizarea cursurilor, a bootcamps-urilor, a masterelor și a gradelor superioare prin acordarea automată și imediată a finanțării de către Centrul însuși, prin împărțirea sumei studiilor prin debitare directă. Puteți plăti studiile în termeni de 3, 6 sau până la 10 luni.

Sediu

Madrid

CEI Madrid are două spații, separate de 100 de metri: școala, dedicată în întregime și exclusiv instruirii și, pe de altă parte, Coffice, unde este găzduită cafeneaua școlii, o zonă de coworking pentru elevi și elevi și un spațiu pentru livrarea de ateliere, ateliere și masterclass-uri.

Seville

CEI Seville are noi facilități. Un spațiu de aproape 300 m2 în centrul orașului, cu multe caracteristici noi, precum bibliotecă, studio de fotografie, săli de desen și ilustrație digitală.

Ce include studiile dvs. gratuit?

 • 3 ore de orientare academică sau profesională pe elev
 • Spațiu de lucru partajat
 • Câteva masterclase și ateliere în fiecare lună
 • Unitate Google nelimitată pentru fiecare student, pentru totdeauna
 • Cursuri online în zilele în care nu puteți participa personal
 • Posibilitatea de schimb între Madrid, Sevilla și Lisabona (2020/2021)
 • Domeniul .Com și găzduirea proprie pentru fiecare student, timp de un an
 • Banca de locuri de muncă și / sau garanția scrisă a locului de muncă
 • Repetarea totală sau parțială a studiilor, în cazul în care studentul o solicită

Locații

 • Madrid

  Calle de Rodríguez San Pedro, 2 y 10, 28015 Madrid, , Madrid

 • Seville

  Calle Conde de Cifuentes, 4, 41004 Sevilla, , Seville

  • Madrid

   Madrid, Spania

   • Valencia

    Carrer de Santa Teresa, 6, 46001, Valencia

    Întrebări