Keystone logo
© Carrianna Field
CEDEU - University Study Center

CEDEU - University Study Center

CEDEU - University Study Center

Introducere

În contextul unei societăți care este din ce în ce mai orientată spre tehnologie , cu evoluția constantă pe care acest fapt o presupune, instituțiile dedicate formării sunt obligate să depună un efort permanent de adaptare, inovare și actualizare . în munca noastră de transmitere a cunoştinţelor .

Încă de la concepție, CEDEU s-a născut cu obiectivul ferm de a fi un mecanism eficient în procesul de apropiere a nevoilor de formare ale sectorului de afaceri de realitatea cotidiană a studenților noștri.

Hubul de Antreprenoriat CEDEU nu este altceva decât rezultatul eforturilor depuse atât de companiile noastre colaboratoare, cât și de propria instituție, rezultând într-un spațiu comun , în care contribuțiile companiei, universității și studenților au un loc, un loc de întâlnire între student și companie , în care Universitatea acționează ca gazdă.

Diplome de specializare, stagii în companie, promovarea antreprenoriatului, promovarea cercetării academice între Universitate și companie etc. Acestea sunt doar câteva dintre inițiativele rezultate din această sinergie.

Admitere

Procesul de admitere la grade universitare oficiale

 1. Faceți cunoștință cu campusul nostru Madrid Centro. Puteți conta din prima clipă pe sprijinul consilierilor noștri universitari care vor rezolva orice întrebări care pot apărea.
 2. Solicitați Admiterea la Diploma Universitară Oficială pe care o doriți. În acest pas vom realiza și un interviu în care vom evalua gradul dumneavoastră de implicare. În plus, trebuie să furnizați documentația necesară.
 3. Asigurați-vă locul. Vă vom informa cu privire la rezultatul admiterii dumneavoastră. Trebuie să vă formalizați angajamentul de a studia la CEDEU prin plata preînmatriculării CEDEU.
 4. Accesul tău oficial. De la CEDEU vă vom îndruma și vă vom ajuta în timpul procesului de preînregistrare online în districtul unic al comunității Madrid.
 5. Şcolarizare. !! Felicitări!! Acum puteți finaliza înscrierea la CEDEU-URJC pentru a urma studiile dorite.

Procesul de admitere la diplomele oficiale de master universitar

 1. Faceți cunoștință cu campusul nostru Madrid Centro. Din prima clipă ai sprijinul consilierilor noștri universitari care vor rezolva orice întrebări care pot apărea.
 2. Solicitați Admiterea la Masterul Universitar Oficial pe care îl doriți, furnizând documentația necesară pentru a vă evalua candidatura.
 3. Confirmați-vă locul. Vă vom informa cu privire la rezultatul admiterii dumneavoastră. Trebuie să vă formalizați angajamentul de a studia la CEDEU prin plata preînmatriculării CEDEU.
 4. Accesul tău oficial. Ne ocupăm de gestionarea tuturor procedurilor pentru admiterea dumneavoastră oficială la URJC și înscrierea ulterioară la studiile alese.
 5. Şcolarizare. !! Felicitări!! Acum puteți finaliza înscrierea la CEDEU-URJC.

Procesul de admitere la curs

 1. Faceți cunoștință cu campusul nostru Madrid Centro. Din prima clipă aveți sprijinul consilierilor noștri universitari care vă vor răspunde la orice întrebări pe care le aveți.
 2. Solicitați Admiterea la programul dorit, furnizând documentația necesară.
 3. Şcolarizare. Finalizați procesul, confirmând înscrierea în programul ales.

Burse și finanțare

Informații despre Burse și Ajutoare 2023-2024

Accesul la studii universitare oficiale nu ar trebui să fie o barieră din motive economice. CEDEU oferă, pentru școlarizare egală sau mai mare de 60 ECTS, burse pentru studenții săi precum și diverse tipuri de ajutoare care le permit să își concentreze atenția asupra a ceea ce îi interesează cel mai mult: studiile.

Acordarea, cuantumul, procentul, revocarea și reînnoirea burselor sunt întotdeauna la latitudinea Comitetului Director al Centrului de Studii Universitare CEDEU.Centrul Universitar CEDEU oferă în fiecare an universitar burse de studiu pentru studenții săi, ale căror cerințe și condiții specifice pot fi consultate în Dosarul nostru de Burse și Ajutoare , care este mai jos, solicitând și mai multe informații în Serviciul nostru de Burse.

burse:

 • Excelenta academica
 • Meritul Academic
 • Performanta academica
 • Comunitatea CEDEU
 • Calitatea de membru colectiv
 • INJUVĂ
 • Fondul de solidaritate
 • Carieră
 • Cervantes
 • Colaborare
 • Continuitate

Locații

 • Madrid

  Calle de José Picón, 7, 28028, Madrid

  • Barcelona

   Carrer de Sabino Arana, 42, 08028, Barcelona

   Întrebări