Keystone logo
CCRP Course

CCRP Course

CCRP Course

Introducere

Clinical Research Associate Training Course este un curs de 110 module condus de CRA senior și medicul de 25 de ani, Dr.Kamal. Acest curs oferă formarea, experiența, interviul, scrisoarea de referință și conexiunile de care aveți nevoie pentru a obține un loc de muncă care supraveghează eforturile de cercetare clinică. Oferim formare clinică de cercetare clinică și plasare pentru asistente medicale, absolvenți de licență de licență și absolvenți medicali internaționali.

Peste 1,9 milioane de studenți primesc în fiecare an un burlac de știință. În timp ce câțiva merg la doctorat, masterat și programe medicale; mulți sunt gata să-și înceapă cariera. Ca un nou student care se aplică pe piața locurilor de muncă științifice, puteți găsi stagii de practică sau recunoașteți că chiar și lucrările științifice la nivel de intrare necesită 1-2 ani de experiență . Mai mult, ați putea realiza că multe dintre aceste locuri de muncă necesită o muncă intensă în muncă, doar că nu v-ați îndeplinit așteptările pentru gradul dvs. de știință. De aceea ar trebui să fie luată în considerare o carieră ca o agenție de rating .

84162_Utennavn.jpg

Un asociat sau coordonator de cercetare clinică conduce și supraveghează studiile clinice care sunt conduse de medici, asistente medicale și alți titulari de studii științifice. Spre deosebire de posturile pe care le puteți aplica în prezent pe piață, o poziție ca o agenție de rating este de fapt mult mai dificil de obținut. În timp ce există multe cursuri generice pe piață; am văzut că mulți dintre studenții care vin la noi încă nu mai pot găsi un loc de muncă după aceea. Acest lucru se datorează faptului că alte cursuri nu vă suplimentează pregătirea cu experiența, recomandările, exemplele și conexiunile necesare pentru a asigura o activitate CRA. Această poziție medicală bazată pe știință poate fi făcută în mod privat pentru companiile farmaceutice, cum ar fi Pfizer sau academic în școlile medicale.

Cu toate acestea, pentru cei care au dorit întotdeauna o carieră în medicină sau au un an decalaj înainte de școala medicală ; acesta este pasul următor pentru obținerea unui start în carieră. Deoarece poziția este diferită de cea care lucrează în laborator și necesită un rol de conducere; veți obține conexiuni 1 la 1 cu medicii și personalul medical care pot duce la o mai bună aplicare a școlii medicale și a altor cariere medicale ulterior.

Cel mai bun din toate; multe dintre aceste poziții acceptă personalul de la distanță (iar unele vă permit să călătoriți 20-100% cu cheltuieli complete, inclusiv alimente, locuințe și călătorii acoperite) . Acest lucru vă poate ajuta să economisiți bani în timp ce creșteți și salariul. CRA cu nivelul nostru de instruire se pot aștepta să facă între 7.000 - 12.000 de dolari pe lună ; o sumă care nu este comună în alte cariere în domeniul științei.

Multe agenții de rating sunt, de fapt, doctori străini care au optat să nu ia USMLE sau să-și repete formarea de rezidență. De fapt, unii dintre studenții noștri vin la noi imediat după ce ne mutăm în SUA și întrebăm ce să facem cu o diplomă MBBS în America.

Spre deosebire de ceea ce ați învățat în cursul celor 3-4 ani petrecuți în universitate sau într-o școală internațională; informațiile necesare pentru a deveni o agenție de rating se bazează pe gradul dvs. Nu este o repetare a oricărui curs pe care l-ați luat în școală și astfel avem 110 de module (mai mult decât orice alt curs disponibil) pentru a vă face să obțineți poziția pe care o doriți ca o agenție de rating. Deoarece oferim, de asemenea, formarea de interviu (sesiuni de îndrumare 1 la 1) pentru mai multe runde de interviuri pe care le fac aceste companii; vă puteți aștepta să obțineți cererea de interviu și să treceți toate rundele.

Locații

 • Norwood

  Norwood, Statele Unite ale Americii

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări