Keystone logo
Catolica Porto Business School Master în Marketing
Catolica Porto Business School

Master în Marketing

Porto, Portugalia

3 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 5.520 / per year *

În campus

* Taxe anul 1: 10 rate de 538,50 €; Taxe anul 2: 5 rate de 646,20 €; NB: Aceste valori sunt calculate in conformitate cu taxele stabilite pentru anul universitar 2021/22

Introducere

Prezentare

Obiectivul principal al Masterului în Marketing este de a garanta legătura dintre teoriile și modelele predate și realitatea problemelor din activitățile de marketing de astăzi. Astfel, avem tendința de a folosi cât mai mult posibil abordarea predării empirică, alături de studii de caz. Am dezvoltat o abordare pragmatică, care motivează studenții să producă cercetări utile.

Programul nostru de master încearcă, de asemenea, să consolideze relația dintre universitate și companii. Astfel, avem cativa profesori care activeaza in companii, si alte organizatii nationale sau internationale.

Abordarea noastră cu privire la formarea profesioniștilor cu înaltă calificare se află în centrul valorii adăugate programului nostru și este motivul pentru care asigurăm viitorilor noștri absolvenți o rată de angajare ridicată și o carieră de succes.

Masterul în marketing se va desfășura în întregime în limba engleză.

Structura

Orarul

Masterații în Marketing vor lucra cu un grup de zi și, dacă este necesar, într-un regim post-muncă, de asemenea.

Calendarul care programează toate orele este anunțat studenților la începutul fiecărui semestru.

În cazul cursurilor susținute de profesori invitați, o concentrare a cursurilor poate avea loc în doar câteva zile, dar cu un program mai intens. În aceste circumstanțe orele vor fi programate cu mult timp înainte, oferindu-se timp pentru a lua măsurile necesare.

In regim de zi cursurile sunt de luni pana vineri de la 8:30 la 18:30 si sambata de la 9:00 la 13:00.

În cazul cursurilor susținute de profesori invitați, o concentrare a cursurilor poate avea loc în doar câteva zile, dar cu un program mai intens. În aceste circumstanțe orele vor fi programate cu mult timp înainte, oferindu-se timp pentru a lua măsurile necesare.

Regimuri de prezență

Masterul de la Católica Porto Business School are un regim de participare unic, dar flexibil. Curriculum-ul este conceput astfel încât programul să aibă minim trei semestre (un an și jumătate). Cu toate acestea, pentru studenții care doresc să obțină o diplomă de master, menținându-și activitatea profesională, puteți efectua masterul în maximum 5 semestre (doi ani și jumătate), ceea ce vă permite să distribuiți încărcătura academică pe o perioadă extinsă, conciliând astfel orare și încărcătură profesională cu Masters. Începutul și sfârșitul semestrelor sunt publicate anual în calendarul academic al ciclului 2 al Școlii de Afaceri Católica Porto (vezi Calendarul Academic).

Limba

Engleză.

Toate disciplinele pot fi predate în limba engleză, în funcție de numărul de studenți străini.

Locul de desfășurare

Prelegerile maeștrilor Școlii de Afaceri Católica Porto au loc la Católica Foz din Porto.

Oportunități de carieră

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări