Keystone logo
Catolica Porto Business School

Catolica Porto Business School

Catolica Porto Business School

Introducere

PREZENTAREA SCOALA

Católica Porto Business School este o școală a Universității Catolice din Portugalia, cunoscută pentru dezvoltarea profesioniștilor în afaceri, axată pe durabilitate și respect pentru indivizi. De peste 25 de ani, școala a pregătit profesioniști în domeniul economiei și managementului pentru contextul global de afaceri, care urmează apoi carierele naționale sau internaționale. Școala întreține legături puternice din industrie, permițând o adaptare continuă a dezvoltării competențelor în funcție de nevoile pieței, rezultând un ritm neîncetat de inovare a programelor și metodologiilor de predare și dezvoltare. O dimensiune internațională a școlii este experimentată prin finalizarea cursurilor în străinătate prin programe de schimb sau duble diplome, prin participarea la săptămâni internaționale în străinătate, prin finalizarea sarcinilor și lucrul în grupuri cu studenți internaționali și prin finalizarea numeroaselor cursuri predate în limba engleză de profesori invitați. din rețeaua noastră de parteneriat internațional.

La nivel de licență, dezvoltarea tehnică este implementată alături de toate competențele soft necesare pentru angajabilitatea studenților după programul de trei ani și pentru pregătirea acestora pentru a-și continua studiile în cele mai bune școli de afaceri din întreaga lume. La nivel de master, pregătim profesioniști mai specializați în funcție de domenii funcționale sau de industrie. Portofoliul nostru de programe este completat cu programe de MBA și cursuri executive în diverse domenii specializate pentru dezvoltarea profesioniștilor în afaceri de-a lungul întregii vieți. În prezent, școala oferă programe în Portugalia, Angola, Brazilia și Mozambic și continuă să lucreze la extinderea sa în noi geografii.

Școala își are activitatea de cercetare structurată în două centre de cercetare și două laboratoare. Pentru început, există CEGE, care găzduiește toate proiectele de cercetare fundamentală și este centrul de cercetare acreditat de Fundația Portugheză pentru Știință și Tehnologie (FCT). Apoi, avem BeoLab și Slab care dețin proiecte de cercetare aplicată în domeniile economiei comportamentale și, respectiv, managementul serviciilor. În cele din urmă, CEGEA este centrul de cercetare dedicat în principal cercetării aplicate și serviciilor de consultanță.

Bun venit la școala noastră!

MISIUNE, VIZIUNE ȘI VALORI

MISIUNE

Pregătirea profesioniștilor de afaceri la nivel mondial, cu un accent puternic pe antreprenoriat, durabilitate și respect pentru indivizi, anticipând nevoile viitoare ale organizațiilor și promovând dezvoltarea cunoștințelor științifice și aplicate.

VIZIUNE

Școala își propune să fie o referință națională și internațională în dezvoltarea completă a profesioniștilor în afaceri, prin predare riguroasă și calificată, prin relații de afaceri puternice și prin inovarea metodologiilor de predare. Ne propunem să fim o referință națională și internațională în cercetarea în domeniile economiei și managementului. Ne dorim ca Católica Porto Business School să fie un loc de muncă atrăgător, căutat atât de cadre universitare, cât și de cercetători de top.

VALORI

  • Excelență
  • Durabilitate
  • Respect pentru indivizi

Locații

  • Porto

    R. de Diogo Botelho 1327, 4169-005 Porto, Portugal, 4169-005, Porto

    Întrebări