Keystone logo
Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Introducere

Universitatea Catolică Santo Toribio de Mogrovejo (USAT) este o universitate promovată și sponsorizată de Episcopia Chiclayo, în departamentul Lambayeque, Peru.

A fost fondată de episcopul Ignacio María de Orbegozo y Goicoechea în 1998 și este o universitate permanentă, non-profit, de drept privat, în serviciul comunității.

Scopul principal al USAT este de a realiza o sinteză între credință și cultură, care să ducă la formarea integrală a oamenilor și la dezvoltarea societății. Comunitatea sa universitară este formată din profesori, studenți și absolvenți, dedicați studiului, cercetării și diseminării adevărului.

În acest sens, universitatea formează profesioniști și oameni care demonstrează, în orice moment și în toate domeniile, respectul pentru persoana umană și libertatea acesteia, cu toleranță și capacitate de dialog; iubirea de înțelepciune, învățarea de a împărtăși și predarea cu smerenie; și pasiune pentru cercetare, fiind contemplative și profunde în activitatea lor universitară.

Această universitate Lambayecan își deschide porțile pentru toți cei care își împărtășesc obiectivele și pentru cei care fac propriile principii care o inspiră.

Locații

  • José Leonardo Ortiz District

    Avenida Augusto B. Leguia,2598, 14002, José Leonardo Ortiz District

    Întrebări