Keystone logo
Catholic University of the Missions (Universidad Católica de las Misiones UCAMI)

Catholic University of the Missions (Universidad Católica de las Misiones UCAMI)

Catholic University of the Missions (Universidad Católica de las Misiones UCAMI)

Introducere

Motivul nostru pentru existență se bazează pe patru obiective fundamentale:

Oferiți educație de excelență, în conformitate cu cerințele vremii.

Dedicația noastră neîncetată pentru auto-perfecționare în domeniul cunoașterii și în rolul nostru educațional ne conduce la formarea bărbaților și femeilor în domeniul științei, conștientizării și angajamentului față de societate și de momentul istoric în care trăiesc.

O realizăm din mâna unui corp de predare excelent, tehnologie de ultimă generație, metode moderne de predare și învățare, cercetare permanentă și contact al studenților cu realitatea mediului, din practicile de extensie.

Transmite cunoștințe și cunoștințe despre produs, prin cercetări științifice.

Angajamentul față de dezvoltarea regiunii, a țării și a bunăstării locuitorilor ne conduce la proiectarea și diseminarea a ceea ce știm și a cunoștințelor pe care le dezvoltăm.

Favorizați dezvoltarea socio-economică, de mediu și culturală a regiunii.

Suntem conștienți de faptul că adaptarea politicilor publice la îmbunătățirea calității vieții oamenilor, în special a celor din sectoarele cele mai nevoiașe, vine mână în mână cu descoperirile și noutățile științifice și schimbările în conștiința colectivă.

Credința culturală și cultura evanghelizării.

Angajamentul întregii comunități UCAMI cu adevărul și promovarea totală a oamenilor care o alcătuiesc, prin instrucție umanistă, socială, științifică, profesională, morală și etică, sunt acțiuni menite să formeze indivizi responsabili și, prin urmare, liberi, ca bine. cum să servim societatea din căutarea binelui comun și a dezvoltării sociale.

Oferiți oameni buni societății, de un nivel academic și profesional excelent, cu o viziune creștină asupra realității, care sintetizează în sine dialogul dintre credință și rațiune; Este cea mai bună contribuție a noastră la o creștere solidă și o desfășurare culturală în regiune.

Locații

  • Posadas

    Avenida Jauretche,Nº1036, N3300, Posadas

    Întrebări