Keystone logo
Catholic University of Manizales

Catholic University of Manizales

Catholic University of Manizales

Introducere

Ca lucrare congregațională și bisericească, din identitatea sa, funcționează în formare cuprinzătoare în dialog cu mediul, pentru a contribui la transformarea socială și culturală, susținută de principii de participare și coresponsabilitate, cu criterii de calitate în contextul internațional.

Contribuiți la formarea integrală a persoanei dintr-o viziune umanistă, științifică și creștină, iluminată de Evanghelie, Magisteriul Bisericii și Carisma Congregațională a Surorilor Dominicane de Caritate a Prezentării Sfintei Fecioare. Ghidează academia cu criterii de universalitate, umanizare a cunoașterii, calitate și inovare, pentru construirea unei noi cetățenii ca expresie a dialogului dintre credință-cultură-viață, pentru a răspunde provocărilor societății contemporane, în contextul o lume globalizată cu un simț social și eclezial.

În 2025 vom fi prima opțiune din regiune, pentru a face vizibilă formarea cuprinzătoare dintr-o perspectivă umanistă, științifică și creștină, consolidând o comunitate academică care, din personalizarea eliberatoare, contribuie la transformarea socială, culturală și devine un reper național și internațional. incluziune și echitate.

Locații

  • Manizales

    Carrera 23,No. 60, 170002, Manizales

    Întrebări