Keystone logo
Catholic University Of Brasilia -- Universidade Católica de Brasília UCB

Catholic University Of Brasilia -- Universidade Católica de Brasília UCB

Catholic University Of Brasilia -- Universidade Católica de Brasília UCB

Introducere

Universitatea Catolică din Brasilia (UCB) este singura universitate privată din districtul federal. Este o instituție de învățământ superior catolică, filantropică și comunitară. UCB este administrat de Uniunea Braziliană a Educației Catolice (UBEC), care a fost fondată în 1972, cu scopul de a menține instituțiile de învățământ catolice, oferind o rețea de educație solidă și de calitate.

Creată pe 12 martie 1974, Facultatea Catolică de Științe Umane (FCCH), denumirea actuală UCB la acea vreme, a fost prima unitate didactică care a oferit trei cursuri: Economie, Administrație și Pedagogie.

De-a lungul anilor, în 1980, Facultatea s-a organizat într-o structură de predare și valori, a cărei bază a devenit din ce în ce mai solidă, ceea ce a făcut posibilă instalarea Facultăților Integrate ale Catolicului din Brasilia (FICB). În 1984, odată cu creșterea ofertei de cursuri universitare, instituția și-a lansat primele cursuri postuniversitare.

În 1994, catolicul a început să fie recunoscut de Ministerul Educației ca Universitate, menținând în esența sa promovarea cunoașterii, fără a neglija spiritualitatea bazată pe etica creștină. În 1995, a avut loc solemnitatea instalării Universității Catolice din Brasilia (UCB).

Urmând ritmul său de creștere exponențială, în 1999 Universitatea a început să ofere cursul de Medicină Dentară și, în 2001, a inclus Medicina în portofoliul său. În 2005, au început activitățile studenților la agenții și companii junior, iar studentul a devenit centrul acțiunii. În 2019, instituția a implementat în portofoliul său cursul de Medicină Veterinară.

Locații

  • Formosinha

    Avenida Circular,75, 73813-170, Formosinha

    Întrebări