Keystone logo
CASS European Institute Of Management Studies

CASS European Institute Of Management Studies

CASS European Institute Of Management Studies

Introducere

CASS European Institute Of Management Studies (CASS Europe în prescurtare) este o instituție inovatoare de învățământ superior cu un campus academic global la Paris și un centru de dezvoltare executivă la Bruxelles. De asemenea, are parteneriate de colaborare cu instituții academice din Ghana, Taiwan și Chile, unde programele sale sunt livrate în prezent. Aceste activități reflectă corect caracterul european și internațional al instituției.

CASS Europe este acreditată și înregistrată la Academia din Paris a Ministerului francez al învățământului superior, cercetării și inovării ca instituție privată, non-profit, de învățământ superior (Etablissement privé d'enseignement supérieur libre), care este legal autorizată să ofere studii superioare educație în afaceri, management și alte domenii care conduc la calificări de tip anglo-saxon la nivelurile de licență, masterat și doctorat (doctorat) acordate de instituție. Toate programele instituției sunt recunoscute de Ministerul francez al învățământului superior, cercetării și inovării drept programe de învățământ superior. Un avantaj practic imediat al acestei recunoașteri este că studenții săi din Franța au același drept la prestații relevante de securitate socială ca și cei din instituțiile publice. Instituția este direct sub supravegherea administrativă a Academiei din Paris a Ministerului francez al învățământului superior și cercetării.

Trăsătura distinctivă a instituției este că oferă educație și formare superioară de calitate într-o gamă largă de discipline care combină rigoarea academică cu relevanța practică. În plus față de activitățile de educație și formare, instituția oferă, de asemenea, studenților posibilitatea de a învăța două limbi internaționale majore (altele decât engleza), reflectând astfel și întruchipând filosofia sa generală de pregătire a directorilor care sunt capabili să opereze cu ușurință și eficiență în zilele extrem de competitive. piață globală.

CASS Europe a dezvoltat o strânsă cooperare academică cu instituții partenere din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia și America de Sud, care contribuie la predarea cursurilor, la supravegherea proiectelor de teză, precum și la cercetarea și publicarea comună a facultăților.

Vă invităm să explorați aceste pagini web și sperăm să vă întâmpinăm în curând în instituția noastră.

Locații

  • Luxembourg City

    Boulevard de la Pétrusse,124, 2330, Luxembourg City

    Întrebări