Keystone logo
Bellevue University College of Arts and Sciences

Bellevue University College of Arts and Sciences

Bellevue University College of Arts and Sciences

Introducere

Universitatea Bellevue este o instituție non-profit, cu acces deschis, cu peste 50.000 de absolvenți în întreaga lume. Universitatea Bellevue este structurată în patru unități academice, fiecare funcționând împreună, dar vizând nevoile specifice ale programelor noastre de studii acreditate.

Colegiul de Arte și Științe ( CAS ) supraveghează programe de licență și masterat în arte, științe, științe comportamentale, comunicare și științe umaniste. Seria de semnături Kirkpatrick și curriculum-ul educației generale de bază sunt, de asemenea, sub conducerea acestui colegiu.

Misiunea Colegiului de Arte și Științe de la Universitatea Bellevue este de a oferi studenților oportunități educaționale în artele liberale; să angajeze studenții într-o gândire critică și în medii de învățare activă care construiesc cunoștințe și abilități importante pentru muncă, cetățenie, învățare continuă și împlinirea personală; și să pregătească studenții pentru cariere, precum și pentru lucrări avansate în discipline și profesii selectate. CAS servește ca obiectiv, nu numai pentru programele tradiționale, ci și pentru mai multe programe accelerate de licență, certificat profesional de programe de finalizare și programe postuniversitare.

Locații

  • Bellevue

    Galvin Road South,1000, 68005, Bellevue

    Întrebări