Keystone logo
Carrick Institute

Carrick Institute

Carrick Institute

Introducere

Bine ati venit

În calitate de cancelar al școlii noastre de absolvenți, sunt încântat să vă întâmpin la Carrick Institute . Suntem o instituție educațională de viitor, care se angajează să furnizeze un curriculum actual de studiu bazat pe dovezi, care este semnificativ pentru comunitatea noastră globală. Experiența savantului nostru se bazează pe un mediu excelent de învățare, care utilizează cele mai noi tehnologii și expertiză pedagogică care facilitează stăpânirea materialelor dificile. Programul nostru de Master în Știință în Clinică de Neuroștiință Clinică le oferă savanților noștri abilitățile care să le permită să aibă succes în calitate de academicieni, clinicieni, profesori și cercetători. În numele distinselor noastre facultăți, savanți și absolvenți, sunt încântat să vă întâmpin în familia Carrick Institute .

Frederick R Carrick

DC, doctorat, MS-HPEd

Buro Millennial / Pexels

128479_pexels-photo-1438072.jpeg

Despre noi

Carrick Institute este o Carrick Institute independentă, post-secundară, licențiată de Comisia pentru Educație Independentă a Departamentului de Educație din Florida, pentru a oferi Master of Science Science in Neuroscience clinice.

Carrick Institute oferă studenților săi degradați postliceal cu ocazia de a se pregăti cu noi oportunități educaționale noi și suplimentare în domeniul neuroștiinței clinice. Prin îndrumarea facultății de la Institut, aspectele teoretice, precum și aplicațiile practice și creative în procedurile de neuroștiință clinică sunt abordate în curriculum și întărite cu alți profesioniști în domeniul neuroștiinței clinice.

„Cel care studiază medicina fără cărți navighează pe o mare neîncetată, dar cel care studiază medicamente fără pacienți nu merge deloc la mare”.

- William Osler

Carrick Institute creează și livrează

 • Leadership de înaltă performanță - Abilitatea de a se conduce cu încredere pe sine și pe ceilalți pentru o performanță înaltă durabilă.
 • Eficacitate globală - O abilitate de a efectua în mod eficient culturi în abordarea provocărilor critice ale tehnologiei neuroștiinței clinice.
 • Stăpânirea neuroștiinței clinice - Abilitatea de a îmbunătăți performanțele personale și organizaționale prin studiul tehnologiei neurologice clinice.
 • O mentalitate inovatoare - abilitatea de a gândi și de a acționa creativ în domeniul tehnologiei neuroștiinței clinice.
 • Expertiza neuroștiinței clinice - Abilitatea de a contribui strategic prin abilitățile funcționale de tehnologie de neuroștiință clinică foarte dezvoltate.
 • Curriculum profesional - Abilitatea de a învăța din principii academice și educaționale bazate pe și sensibile la nevoile tehnologiei de neuroștiință clinică.
 • Facultatea Profesională - Abilitatea de a lucra cu neurologi clinici și de cercetare, precum și de a lucra cu neurologi clinici profesioniști.
 • Schimb educațional - abilitatea de a lucra cu alți neurologi clinici profesioniști, cu oportunități de schimb internațional educațional.

Vulpe / Pexels

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Declarația de misiune

Misiunea Carrick Institute pentru Studii Absolvente este de a împuternici și menține o comunitate diversă de savanți clinici pentru a îmbrățișa bursă, descoperire și dedicare pentru slujirea omenirii.

De ce să ne alegeți

Carrick Institute este dedicat să furnizeze experiențe educaționale neuroștiințifice clinice provocatoare și de înaltă calitate unui grup divers de profesioniști dedicați.

Profesori cu pregătire înaltă

 • Echipa noastră de facultate extrem de pregătită la Carrick Institute asigură cea mai înaltă calitate de instruire și îndrumare pe parcursul programului.

Masterat în știință în neuroștiințe clinice

 • Carrick Institute Master of Science in Clinical Neuroscience Degree este conceput pentru a antrena neurologii clinici să efectueze cercetări în studiul și funcția sistemului nervos uman.

Curriculum avansat

 • Curriculumul nostru combină biologia, psihologia și științele naturii cu o perspectivă clinică a neuroștiinței în îngrijirea sănătății.

Fotografii EVG / Pexels

128714_pexels-photo-1170979.jpeg

Locații

 • Cape Canaveral

  8910 Astronaut Blvd, Ste 102, 32920, Cape Canaveral

Întrebări