Keystone logo
Carolina College Of Biblical Studies

Carolina College Of Biblical Studies

Carolina College Of Biblical Studies

Introducere

Carolina College Of Biblical Studies ( CCBS ) există pentru a-l ucenica pe urmașii lui Hristos, prin învățământul superior biblic, pentru o viață de conducere eficientă a slujitorilor. O parte a misiunii Carolina College Of Biblical Studies este de a oferi o experiență academică de nivel superior cu o viziune biblică asupra lumii. Indiferent dacă urmați cursuri de studii generale sau cele care se ocupă de formarea spirituală, veți fi instruiți de către facultate care încorporează credința, Scriptura, rugăciunea și principiile creștine în curriculum și experiența în clasă.

Mulți dintre studenții noștri sunt ocupați cu munca cu normă întreagă, servesc în armată sau conduc în biserica locală, motiv pentru care ne mândrim că suntem unul dintre cele mai flexibile colegii creștine din Carolina de Nord, deoarece, la CCBS , fiecare dintre ele poate menține în continuare o sarcină completă. Cursurile noastre se întâlnesc o zi pe săptămână. Spre deosebire de colegiile tradiționale, unde fiecare clasă se întâlnește mai multe zile pe săptămână, cursurile noastre se întâlnesc o singură dată. De fapt, puteți urma patru cursuri într-o singură zi ... limitând timpul departe de locul de muncă sau de la biserică.

De-a lungul anilor, Carolina College Of Biblical Studies a câștigat reputația de a obține absolvenți excepționali din programele de diplomă ministerială. De la pastori la lideri non-profit, până la misionari până la autori, Carolina College Of Biblical Studies produce unii dintre cei mai buni lideri de slujire din zonă.

Carolina College Of Biblical Studies oferă multe opțiuni educaționale pentru adulții și studenții care lucrează. Cu programele noastre online de studii, adulții pot câștiga un AA sau BA din orice locație. Avem, de asemenea, mai multe programe de seară disponibile pentru cei din Fayetteville / Fort Bragg și zonele înconjurătoare.

Locații

  • Fayetteville

    South McPherson Church Road,817, 28303, Fayetteville

    Întrebări