Keystone logo
Carolina Christian College

Carolina Christian College

Carolina Christian College

Introducere

Carolina Christian College ( CCC ) este o instituție bazată pe credință, cu scop special, privată, fără scop lucrativ, de 4 ani sau mai mult. Carolina Christian College educă persoane pentru slujiri creștine prin studii biblice și teologice, educație generală în arte și științe și studii profesionale. Se pune accent pe conștientizarea culturală și conducerea care îi va pregăti pe lucrători să înființeze și să slujească biserica din Statele Unite și din întreaga lume.

În urma scopului special al Colegiului menționat mai sus, Carolina Christian College recunoaște că un student trebuie să fie cât mai complet pregătit.

De mai bine de șapte decenii, Carolina Christian College a pregătit lideri creștini care au un impact pozitiv asupra comunităților lor. Acești lideri bine pregătiți influențează pozitiv comunitățile și națiunile din întreaga lume, conducând și plantând biserici, asumând roluri de conducere active în sectoarele privat și guvernamental și în comunitatea de afaceri. Lucrăm pentru a oferi un tip de conducere care poate acoperi decalajul de comunicare dintre oamenii din diferite culturi la nivel local și mondial. Carolina Christian College oferă o oportunitate unică afro-americanilor, caucazienilor și studenților de toate rasele interesați de Ministerul Urban. Mediul nostru interrasial proactiv oferă o experiență socială și educațională care le permite studenților noștri să devină lideri de succes în comunitate cu o viziune biblică asupra lumii.

Misiunea Carolina Christian College a oferi programe academice bazate pe biblie care pregătesc bărbații și femeile de toate rasele pentru slujire și servicii comunitare, concentrându-se asupra comunității afro-americane.

Locații

  • Winston-Salem

    Indiana Avenue,4209, 27105, Winston-Salem

    Întrebări