Keystone logo
Carnegie Mellon University  School of Design

Carnegie Mellon University School of Design

Carnegie Mellon University  School of Design

Introducere

Școala de Design de la Carnegie Mellon este printre cele mai vechi și mai respectate programe din America de Nord. Avem o istorie bogată în proiectarea produselor și a comunicațiilor și am fost unul dintre primele programe care a oferit un master în design interacțional. Programele noastre înscriu aproximativ 250 de studenți de licență și absolvenți dintr-o varietate de medii, inspirate de o gamă largă de motivații și ambiții de carieră.

Obțineți acces la o gamă largă de discipline.

Al nostru este unul dintre singurele programe de proiectare de vârf care oferă diplome la nivel de licență, absolvent și doctorat într-o universitate de cercetare multidisciplinară de top. Situat în Pittsburgh, Pennsylvania, Carnegie Mellon este un loc unic în care converg designul, artele, științele și științele umaniste. Promovăm un proces integrat de proiectare care încorporează perspective din fiecare dintre aceste discipline.

Veți lucra cu oameni în fiecare moment al carierei, cu experiență în domenii la fel de variate precum jurnalismul, ingineria, artele plastice, antropologia, psihologia, afacerile - și, desigur, designul. De asemenea, veți avea ocazia să construiți o rețea profesională puternică și diversă cu alții care sunt printre cei mai buni în domeniile lor.

O bază solidă pentru următorii pași.

În centrul său, proiectarea se referă la rezolvarea problemelor. Nu este de mirare că afacerile și instituțiile acceptă valoarea designului, iar cererea pentru profesioniștii în design nu a fost niciodată mai mare. Organizațiile caută în mod activ noi abordări pentru rezolvarea problemelor în fața provocărilor în creștere de afaceri, sociale și de mediu.

Programele noastre vă pregătesc pentru locuri de muncă de top în companii și organizații de top de astăzi, în timp ce vă învață să proiectați având în vedere generațiile viitoare. În clasamentele recente ale școlilor de design bazate pe rezultatele carierei, programele noastre sunt în mod constant în top. Absolvenții noștri merg pe unele dintre cele mai dorite poziții în domeniu, cu companii multinaționale, firme de design și organizații non-profit. Unii devin cercetători și educatori în domeniul designului, iar mulți își încep propriile afaceri. Posibilitățile de carieră - și potențialul dvs. de a avea un impact asupra lumii - sunt nelimitate.

Absolvenții noștri sunt angajați de Whirlpool, Volkswagen / Audi, Motorola, Apple, Microsoft, Google, Facebook, Skype, Pinterest, IDEO, R / GA, Isobar, Clinica Mayo și Muzeele Carnegie din Pittsburgh, pentru a numi doar câteva.

Locații

  • Pittsburgh

    Forbes Avenue,5000, 15213, Pittsburgh

    Întrebări