Keystone logo
© photo courtesy of CMU
Carnegie Mellon University - School of Computer Science

Carnegie Mellon University - School of Computer Science

Carnegie Mellon University - School of Computer Science

Introducere

Misiunea noastră este de a conduce în domeniul cercetării și educației în domeniul informaticii care are un impact în lumea reală - să depășim frontierele domeniului și să producem lideri ai următoarei generații.

Diversitate, echitate și incluziune

La întemeierea sa, Școala de Informatică este o comunitate colectivă și expansivă, dedicată echității și incluziunii. Ca comunitate globală, este esențial ca SCS să fie primitor și incluziv pentru a atinge excelența în instruirea, cercetarea și aplicarea informaticii. Lucrăm pentru a asigura acces egal pentru studenți, personal și profesori din medii diverse.

De asemenea, recunoaștem că instituțiile din țara noastră trebuie să fie agenți de schimbare pentru a crea o lume mai dreaptă și mai echitabilă. Cu moștenirea noastră de a crea soluții bazate pe date pentru a rezolva probleme dificile din lumea reală, CMU și SCS sunt poziționate în mod unic pentru a afecta pozitiv traiectoria acestei transformări.

Inițiative de sensibilizare

Informatica ca domeniu se confrunta cu provocari incredibile. Doar una din patru școli oferă orice formă de cursuri de alfabetizare digitală – un număr uimitor, având în vedere că SUA vor avea aproximativ 1,4 milioane de locuri de muncă legate de informatică în 2020. În starea actuală, vom avea doar destui absolvenți CS la nivel național pentru a ocupa aproximativ o treime dintre ei. Pentru a înrăutăți lucrurile, majoritatea școlilor care oferă cursuri CS locuiesc în districte școlare bogate, creând un mare decalaj de cunoștințe între copiii din medii socioeconomice diferite.

În SCS, muncim din greu pentru a reduce această diferență și a introduce studenții în informatică cu mult înainte de a ajunge la facultate.

Dând către SCS

Sărbătorește trecutul, finanțează viitorul

Informatica sta la baza aproape totul in viata noastra in moduri pe care nu le-am fi imaginat acum o generatie, iar SCS a jucat un rol enorm in declansarea acelei schimbari mari. Dar în timp ce sărbătorim istoria noastră, suntem concentrați pe viitor. Antrenăm inovatorii și visătorii pentru a crea tehnologii care vor schimba modul în care trăiește și funcționează următoarea generație. Darul tău pentru SCS îi sprijină pe acești visători, dar nu se oprește aici. De asemenea, ne permite să ajutăm membrii facultății să-și atingă obiectivele de cercetare. Ne oferă flexibilitatea de a ne mișca rapid pentru a răspunde nevoilor educaționale și de calitate a vieții. Ne ajută să dezvoltăm noi moduri de a lucra cu comunitatea, să răspândim cuvântul despre SCS și să încurajăm generațiile viitoare să considere informatica ca pe o carieră.

Devotamentul tău față de SCS ne finanțează viitorul. Și asta este destul de uimitor.

Locații

  • Pittsburgh

    Forbes Avenue,5000, 15213, Pittsburgh

Întrebări