Keystone logo
Carnegie Mellon University in Australia

Carnegie Mellon University in Australia

Carnegie Mellon University in Australia

Introducere

Carnegie Mellon University este o universitate americană înființată în 1900 la Pittsburgh, Pennsylvania. Clasat pe locul 23 în lume (Times Higher Education, World University Ranking, 2017-18) Carnegie Mellon a fost locul de naștere al inovației de-a lungul întregii sale istorii și este un lider mondial în aducerea ideilor inovatoare pe piață și crearea de afaceri de start-up.

Carnegie Mellon University din Australia (care a fost deschisă în 2006) face parte din amprenta la nivel mondial Carnegie Mellon, care include campusuri în Silicon Valley, Rwanda și Qatar.

Situat în Adelaide, Cea de-a cincea Cetățenie cea mai vie din lume (Economist Intelligence Unit 2015) și cea mai accesibilă capitală a Australiei, campusul Carnegie Mellon Australia găzduiește studenți din peste 20 de țări, creând rețele largi de contemporani, Și absolvenții.

Elevii absolvent cu grad american Universitatea Carnegie Mellon si sunt predate de facultate cu înaltă calificare, care dispun de o carieră extinse în procesul de predare, cercetarea fundamentală și aplicată, și conducerea în domeniile lor respective. Cursurile sunt predate de către rezidenți și de facultate vizita de la Pittsburgh și Washington, DC, facultatea de peste mări preda la distanță la Adelaide folosind facilități sofisticate de videoconferinta. Controlate raporturile elev-facultate asigura facultatea oferi studenților cu o atenție personalizate pentru a satisface nevoile lor individuale.

grade noastre combină cursuri practice și tehnice care oferă studenților cu cunoștințele științifice și abilități de rezolvare a problemelor necesare pentru a reuși în cariera lor.

Printr-o proiectare, curs inovatoare curriculum-ul nostru oferă o bază solidă în teorie, cu accent pe competențe, care va avansa practica de management, politică și de luare a deciziilor.

Curriculum-ul nostru include cursuri provocatoare concepute pentru a dezvolta potențialul de student pentru inovare. Elevii personaliza gradul lor, prin selectarea dintr-o varietate de electives de curs, proiecte și studiu independent.

învățarea experiențială este asigurată prin stagii și echipe și proiecte individuale. Combinația dintre un grad american și de a studia în Australia oferă studenților, cu o perspectivă de calificare stabilite și internațional unic. Absolvenți devin căutat după persoanele care oferă beneficii unice, imediate și măsurabile pentru viitorii angajatori ca analiști sofisticate și directori eficiente.

Misiune și Viziune

Misiunea noastră

Carnegie Mellon University Australia se bazează pe teza potrivit căreia studiul politicilor publice și a tehnologiei informației, în mod independent și în comun, oferă o platformă unică puternică pentru a influența lumea secolului 21. Suntem singura institutie academica din lume care urmărește acest obiectiv printr-o facultate unificat care cuprinde știința de management, științe sociale, și tehnologia informației în părți aproximativ egale. Este misiunea noastră de a utiliza cercetare și educație această platformă permite să aibă o influență pozitivă asupra evoluției societăților, sisteme economice, organizații și vieți individuale din întreaga lume.

Viziunea noastra

Noi vedem o lume în care răspândirea sporită a tehnologiei informației, dezvoltarea globală a capitalului uman și interdependența rezultantă a sistemelor de piață, politice, sociale și culturale a schimbat natura problemelor economice, manageriale și de politică. Noi credem ca abilitatea noastra de a mobiliza modele analitice, analiza empirică și sofisticare tehnologică pentru a răspunde acestor schimbări este unic. În urmărirea agendei noastre intelectuale noi, de asemenea, aspiră să fie o instituție academică, care este o punte de legătură între dezvoltarea de noi cunoștințe și aplicarea acesteia pentru îmbunătățirea organizațiilor, societăților și vieți individuale.

EVENIMENTE

Universitatea Carnegie Mellon din Australia deține webinaruri regulate, participă la expoziții și vizitează agenți și instituții din întreaga lume. Dacă sunteți interesat să întâlniți unii dintre angajații noștri și să aflați mai multe despre programele noastre, vă rugăm să verificați datele noastre actuale evenimente.

Locații

  • Adelaide

    Torrens Building 220 Victoria Square Adelaide, South Australia 5000, 5000, Adelaide

    Întrebări