Keystone logo
Carlton Trail Regional College

Carlton Trail Regional College

Carlton Trail Regional College

Introducere

Carlton Trail College este una dintre cele mai importante instituții de formare și educație din Saskatchewan. De la programele pe care le oferim, până la serviciile pe care le oferim, suntem dedicați să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de educație, carieră și formare.

Carlton Trail College este una dintre cele mai importante instituții de formare și educație din Saskatchewan. Servim cariera, ocuparea forței de muncă, instruirea și nevoile educaționale ale studenților, companiilor, industriei și comunităților din Saskatchewan-est-central. Cu birouri în Humboldt, Watrous și Wynyard și săli de clasă din întreaga regiune, programele și serviciile noastre creează avantaje academice, sociale și economice importante pentru studenții noștri și pentru afacerile care angajează studenții noștri.

Angajamentul nostru de a oferi programe educaționale și de formare excepționale ajută la asigurarea succesului individului, al afacerii și al regiunii. Muncim din greu pentru a implica comunitățile pe care le deservim. Suntem parteneri cu companii, industrii și comunități, inclusiv cu primele națiuni din regiune, pentru a răspunde nevoilor specifice de educație și formare. Programele noastre pot fi personalizate și livrate la fața locului sau la una dintre facilitățile noastre.

Locații

  • Southey

    Railway Avenue,230, S0G 4P0, Southey

    Întrebări