Keystone logo
Cardiff University MA Urban Design
Cardiff University

MA Urban Design

Cardiff, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

23 Sep 2024

GBP 27.200 / per year *

În campus

* pentru străinătate | pentru acasă: 12.200 de lire sterline

Introducere

Programul nostru de masterat în design urban este livrat în comun de Școala de Arhitectură din Țara Galilor și de Școala de Geografie și Planificare. Scopul acestui program este de a permite practicienilor și cercetătorilor să transforme domeniul designului urban prin gândire critică și practică creativă.

Proiectarea urbană este transdisciplinară, fiind la intersecția unor domenii profesionale precum arhitectura, arhitectura peisagistică, planificarea urbană și politicile publice, dar și a unor discipline precum politica, economia, sociologia și studiile culturale. Programul îmbrățișează pe deplin această transdisciplinaritate prin teoria, formarea în domeniul cercetării și predarea designului pe care le oferă.

Veți învăța de la personalul academic de la ambele școli care sunt foarte bine realizate și angajate la nivel local în Cardiff, la nivel național în Marea Britanie, și la nivel internațional în întreaga lume. În contextul studiourilor de design, veți putea beneficia, de asemenea, de contribuția și expertiza unor practicieni de top.

Predarea în studio se concentrează pe dezvoltarea unor propuneri informate critic, precum și creative și practice pentru site-uri reale, abordând probleme contemporane importante de design și urbanism.

De ce să studiezi acest curs

Desfășurat în colaborare cu Școala de Arhitectură din Țara Galilor, acest curs permite studenților să învețe prin implementarea designului, a teoriei și a practicilor de dezvoltare și control al designului, care informează procesele de design urban.

Recunoscută profesional

Acreditat de Royal Town Planning Institute și Royal Institution of Chartered Surveyors.

Design-Studio de predare

Elaborarea de propuneri creative și practice, fundamentate critic, pentru situri reale, abordând probleme importante de design și urbanism contemporan.

Foarte bine cotat

Oferite de două școli care se numără printre primele 50 din lume.

Ghidat de experți

Învățați de la și să se angajeze cu personalul academic care sunt în fruntea domeniilor lor, alături de practicieni de frunte.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Furnizarea programului

Despre Școală

Chat with students

Întrebări