Keystone logo
CANVAS

CANVAS

CANVAS

Introducere

CANVAS Ecole Art-Mode este un colegiu elvețian de arte specializat în modă și design grafic. Cu sediul în Lausanne, Elveția, școala are o experiență de peste 25 de ani de formare a studenților pentru a intra în industriile Artelor vizuale și a modei. Școala oferă o selecție unică de cursuri creative care permit elevilor să obțină abilitățile teoretice și practice necesare pentru a-și stăpâni disciplina aleasă.

Cu o gamă largă de cursuri și grade, CANVAS permite studenților libertatea și flexibilitatea de a-și croi propriul program de curs. Cu o selecție de cursuri scurte și lungi, studenții pot studia în ritm propriu știind că toate clasele oferă credite europene de transfer (ECTS), care pot fi ulterior aplicate pentru un program de licență.

131658_Image1.jpg

foto cu amabilitatea CANVAS

Un Springboard pentru a vă lansa cariera ca creativ

CANVAS oferă studenților răspunsul la modul de a-și lansa cariera în industria de arte vizuale sau moda. Ca pionier în învățământul superior în domeniul proiectării, modei și artelor plastice, CANVAS are o experiență de peste 25 de ani în domeniul creativității.

Cu sediul în inima Lausannei (în Franța Elveției), CANVAS a crescut semnificativ în ultimii 15 ani. Fondatorii săi au fost instruiți în Elvețianele Hautes Ecoles în modă și design grafic și sunt pasionați de design și pedagogie. Au creat CANVAS cu ambiția de a aduce cursuri de pregătire tehnică de calitate studenților interesați să devină designeri de modă, croitori, designeri grafici și ilustratori de mâine.

Recunoscute de organismele elvețiene profesionale și deopotrivă, programele CANVAS sunt certificate de către organele elvețiene de stat (CIO, AI) și Federația Europeană a Educației (FEDE).

Experiență în serviciul creativității

CANVAS este recunoscut pentru nivelul ridicat de distincție în domeniul artelor. Studenții săi s-au comportat în mod regulat în unele dintre cele mai prestigioase competiții europene de design.

Școala se mândrește cu o facultate dinamică și cu experiență, atentă la realitățile și cerințele integrării profesionale a studenților săi, adaptându-se și adaptându-și metodele de predare pentru a răspunde nevoilor fiecărui elev în timp ce le pregătește pentru cerințele și așteptările muncii. piaţă.

Școala oferă atât cursuri de zi, cât și de seară, împreună cu posibilitatea de a urma programe de licență și certificat pe o jumătate de normă pentru a permite studenților să construiască un orar personalizat care să se potrivească nevoilor lor și să permită gestionarea obligațiilor lor profesionale și personale.

CANVAS este mândru de a face parte dintr-o comunitate multiculturală mare și influentă de creatori pasionați . Școala oferă o abordare artistică multiculturală care ține cont de diferitele culturi ale lumii noastre și permite îmbogățirea personală și profesională a elevilor săi.

O pedagogie creativă

Pregătirea CANVAS combină o abordare teoretică și practică a aspectelor artistice și tehnice ale profesiilor creative la care își pregătește elevii. Metodologia și instrumentele didactice oferă elevilor o înțelegere și o stăpânire aprofundată a disciplinei alese pentru a le permite să se stabilească profesional până la sfârșitul pregătirii lor.

În parteneriat cu companii profesionale, ateliere și ateliere, CANVAS oferă studenților săi flexibilitatea educațională pentru a dobândi experiență profesională în timp ce studiază și este întotdeauna atent la ambițiile și obiectivele fiecărui student. Proiectele de plasament de lucru oferă studenților experiență directă pe piață și îi ajută să dezvolte o rețea profesională inițială.

O selecție largă de programe

CANVAS oferă instruire accesibilă în domeniul designului modei, croitoriei și tehnicilor de modă, design grafic și ilustrare. Programele școlii sunt în permanență actualizate și revizuite pentru a ține pasul cu evoluția practicilor și a tendințelor în domeniile modei, designului și artelor vizuale.

Școala oferă o gamă largă de diplome și certificate recunoscute internațional, inclusiv:

  • Certificate de curs scurt
  • Certificate pregătitoare
  • Diplome de fundație
  • Grade de specializare
  • Diplome de licență
  • Clase de seară

Sistemul european de transfer de credite (ECTS)

Diplomele CANVAS în design de modă, croitorie și tehnici de modă, grafică și ilustrare sunt de un standard profesional superior și sunt integrate în echivalența sistemului european de transfer de credite (ECTS), oferind grade superioare pe „3-5- 8 'model (licențe - masterat - doctorat). Acest sistem se bazează pe volumul de lucru al programului și orele de studiu necesare pentru atingerea obiectivelor programului.

Alăturați-vă CANVAS pentru a vă pregăti la nivelul următor și pentru a vă asigura că vă atingeți obiectivele creative!

Locații

  • Lausanne

    Avenue de Sévelin 46, 1004, Lausanne

Întrebări