Keystone logo
北京工商大学

北京工商大学

北京工商大学

Introducere

北京工商大学Jiahua College este un colegiu general universitar cu normă întreagă aprobat de Ministerul Educației în 2004. Înscrie studenți în cadrul planului național și eliberează diplome recunoscute la nivel național și certificate de diplomă de licență. Școala a stabilit obiectivul strategiei de dezvoltare a internaționalizării și a aplicațiilor de ultimă generație, se integrează în mod activ în industrie și se integrează în lume. Cu resursele educaționale de înaltă calitate ale capitalei, construiește o platformă pentru instruirea talentelor orientată spre aplicații și internațională, se angajează să predea și să ofere servicii excelente și se străduiește să realizeze niveluri interne. Obiectivul unei școli de afaceri de elită de renume internațional de primă clasă.

Școala este situată în Tongzhou, o zonă centrală importantă pentru dezvoltarea coordonată a strategiei „integrare Beijing-Tianjin-Hebei” , sub-centrul orașului Beijing . Transportul este convenabil, mediul natural este frumos, iar atmosfera culturală este puternică. Există 4 unități didactice, și anume Școala de finanțe și finanțe, Școala de arte creative, Școala de educație internațională și Centrul de educație morală. Există 26 de afaceri internaționale, inginerie financiară, audit, artă media digitală, fotografie, directori de radio și televiziune și design de comunicare vizuală. Specializările universitare, disciplinele acoperă șase discipline de economie, management, artă, arte, știință și inginerie, formând un sistem de structură profesională care se concentrează pe afaceri și combină afaceri și artă. Școala a aderat întotdeauna la mecanismul de combinare a introducerii, formării și angajării și a format o echipă de profesori internaționali cu calificări academice ridicate, titluri profesionale ridicate, studii de peste mări, experiență practică în industrie și o combinație de bătrâni, mijlocii și tineri. Școala are o bază de formare experimentală în campus pentru activități de predare practice cuprinzătoare și există în prezent 27 de laboratoare în campus. În plus, școala are un sistem modern de cărți electronice, o rețea de campus digital complet acoperită și gimnazii moderne și terenuri de sport.

Școala insistă pe construirea unui sistem de educație și predare cu standarde internaționale de formare a talentelor de afaceri internaționale și a format trăsături distinctive. Începând din 2009, a stabilit o varietate de moduri de educație cooperativă, cum ar fi „ 2+ 2”, „3+ 1”, „ 3.5 + 1. 5” etc. Acord școlar. Colegiile și universitățile cooperative oferă burse și diverse politici preferențiale pentru a ajuta studenții să economisească costul studiilor în străinătate și să atingă cu succes obiectivul de a studia în străinătate. În plus, școala a stabilit 7 baze de predare în străinătate în Canada, Statele Unite, Regatul Unit, Australia, Malaezia, Franța și Austria.

Din 2015 studenți, prin proiecte de cooperare internațională, săli de clasă de peste mări, tabere de formare a liderilor de tineret, stagii de companii multinaționale, patrimoniu cultural și inovație și alte platforme de cooperare și schimb internațional, 100% dintre studenți au realizat schimburi și practici de învățare în străinătate. Începând cu studenții din 2017, a fost implementat pe deplin un sistem modern de tutori, iar modelul de gestionare a trinității a tutorilor academici, tutori de limbi străine și tutori de educație generală a fost implementat pentru a înlocui modelul tradițional de management al studenților. Pentru a satisface nevoile individuale ale studenților pentru studii la nivel înalt în străinătate, școala noastră a lansat în mod special proiectul internațional de pregătire comună „ Programul Elite” în 2019 pentru a ajuta elevii să aplice pentru școli de renume mondial cu clasamente globale mai bune.

Școala acordă o mare importanță predării practice și consideră cultivarea abilităților profesionale de bază ale elevilor ca fiind centrul formării talentelor. Efectuați predare practică care este extrem de integrată cu industria (întreprinderea) și conectați majorele studenților cu viitoarele cariere prin dezvoltarea cursurilor, operațiuni practice, instruire bazată pe comenzi și desfășurarea de companii omologe. În prezent, a stabilit bune relații de cooperare cu mai mult de 100 de întreprinderi și instituții, cum ar fi Bank of Beijing, Bank of Hangzhou, Hualin Securities și Silk Road Digital Vision. În ultimii ani, rata de ocupare a școlii noastre a rămas peste 97%. Absolvenții au lucrat pe scară largă în bănci, firme de contabilitate, industrii culturale, sportive și de divertisment din industria financiară și în bănci, firme de contabilitate, contabili fiscali și Situația de angajare a companiilor de valori mobiliare este evidentă, iar salariul este generos.

Școala construiește o platformă solidă pentru elevi pentru a-și atinge viitorul și construiește un drum spre succes cu punctele lor forte. Printr-o forță puternică în conducerea școlii, o bună reputație în conducerea școlii și realizări remarcabile în conducerea școlii, a fost continuu lăudat de profesioniștii din industrie. În 2010, școala a trecut auditul International Elite Business School ( AACSB) și a devenit prima unitate independentă din China. În 2014, școala și 24 de universități, inclusiv Universitatea din Peking , au fost recunoscute simultan ca „ Baza de practică a inovației în campusul demonstrativ al învățământului superior din Beijing”, devenind singura universitate independentă din Beijing care a primit această onoare. În ultimii ani, școala a fost, de asemenea, aprobată succesiv ca „ Colegii și universități din Beijing Experimental Teaching Demonstration Centre”, „ Beijing Colleges and Universities Municipal Off-campus Talent Training Base” și „ China International Trade Association Service Outsourcing Offshore Business International Talent Training Base”. În 2015, a obținut calificarea pentru a accepta studenți străini, iar procesul de internaționalizare a atins un nou nivel istoric. În 2018, a devenit o unitate de construcție a proiectului de masterat la Beijing. În 2019, specializarea financiară a școlii a fost clasificată drept principală clasă la Beijing. În clasamentul Wu Shulian al colegiilor independente de nivel înalt din China, în 2019, el a câștigat primul loc în calitatea ocupării forței de muncă a absolvenților de licență și primul loc în rata de admitere a absolvenților de licență.

În 2017, școala a angajat companii renumite de design, cum ar fi American PBK, pentru a proiecta și transforma mediul campusului, predarea clădirilor și a spațiilor de locuit ale studenților în conformitate cu standardele internaționale. O școală de afaceri internațională superbă și frumoasă vă întâmpină.

Locații

  • Tongzhou

    No.1, Songzhuang South Road, Tongzhou, , Tongzhou

    Întrebări