Keystone logo
Canada International Royal Arts College

Canada International Royal Arts College

Canada International Royal Arts College

Introducere

Bine ați venit la Colegiul CIRA

Colegiul CIRA își propune să ofere programe și servicii de înaltă calitate, care vor contribui la succesul studenților în domeniul academic și al carierei.

CIRA Colegiul lucrează în colaborare cu întreprinderile locale și se concentrează pe crearea de relații de calitate între comunitățile noastre.

Scopul nostru este de a facilita crearea unui mediu de lucru creativ pentru cadrele didactice și personalul nostru. În calitate de profesioniști creativi, suntem în spatele dezvoltării unui mediu de viață și de învățare care încurajează inspirația și individualitatea.

Elevii vor fi atrasi de experiența provocatoare dar și de susținerea pe care o creăm.

85076_pexels-photo-668137.jpeg

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a oferi oportunități educaționale inovatoare și servicii de suport pentru studenți care să creeze persoane încrezătoare și capabile.

Ne concentrăm pe succesul personal și profesional prin dezvoltarea gândirii critice, a comunicării eficiente și a conștientizării culturale într-o comunitate de învățare sigură, accesibilă și accesibilă.

Ne asigurăm că elevii noștri dispun de abilitățile necesare pentru a răspunde oportunităților și provocărilor asociate demografiei societale în continuă schimbare.

Colegiul CIRA cultivă un loc de muncă în care angajații își pot prospera, dezvolta și promova carierele, în timp ce își împărtășesc experiența și îndrumă pe alții.

85077_pexels-photo-1153213.jpeg

Viziunea noastra

Colegiul CIRA oferă o gamă largă de oportunități educaționale flexibile pentru studenții locali și internaționali. Curriculumul nostru relevant și unic este creat printr-un proces riguros de revizuire și dezvoltare, desfășurat adesea în parteneriat cu universitățile canadiene.

Programele sunt livrate într-un mediu de susținere de către personalul dedicat, folosind facilități de clasă mondială și tehnologii de învățare, oferind Pathways variate de educație sau angajare.

Permis de muncă

Elevii pot lucra în timpul studiilor cu frecvență redusă (mai puțin de 24 de ore pe săptămână) și după terminarea studiilor sunt autorizați să lucreze cu normă întreagă de până la 12 luni.

Co-op Opportunities

Elevii vor avea capacitatea de a lucra după ce au terminat studiile lor de 12 luni de studiu acadmatic. Acest lucru permite elevilor să practice ceea ce au învățat la școală și să-l aplice în industrie.

De ce să ne alegeți?

 • Curriculum-ul avansat pentru a oferi studenților competențe și pregătire relevante în carieră.
 • Flexibilitate pentru studiile cu frecvență parțială și cu normă întreagă.
 • Instructori de înaltă calificare cu o experiență vastă în domeniu.
 • Oportunități co-op potrivite, care oferă experiență relevantă.

85075_pexels-photo-1152500.jpeg

Locații

 • Vancouver

  2412 Laurel Street, V5Z 3T2, Vancouver

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări