Keystone logo
Campbellsville University

Campbellsville University

Campbellsville University

Introducere

Declarația Misiunii Universității Campbellsville

Campbellsville University este o instituție creștină cuprinzătoare, care oferă programe pre-profesionale, universitare și postuniversitare. Universitatea este dedicată excelenței academice solid întemeiate în artele liberale care promovează creșterea personală, integritatea și pregătirea profesională într-un mediu de îngrijire. Universitatea pregătește elevii ca lideri creștini pentru învățarea de-a lungul vieții, bursă continuă și participarea activă într-o societate diversă și globală.

Valorile de bază

 • Să promoveze excelența academică prin intermediul certificatelor pre-profesionale, asociaților, bacalaureatului și programelor postuniversitare prin intermediul sistemelor tradiționale, tehnice și online.
 • Pentru a oferi un mediu favorabil succesului studenților.
 • Pentru a aprecia perspective diferite în cadrul unei comunități centrate pe Cristos.
 • Pentru a modela conducerea slujitorului și administrarea eficientă.

Acreditare

Universitatea Campbellsville este acreditată de către Asociația sudică a colegiilor și școlilor din colegii (SACSCOC) pentru acordarea de certificate, asociații, burlaci și diplome de masterat.

Programul de muzică de la Campbellsville este acreditat de Asociația Națională a Școlilor de Muzică (NASM). Programul de pregătire a cadrelor didactice este aprobat de Consiliul de Standarde Profesionale din Învățământul Profesional (EPSB) pentru pregătirea și certificarea cadrelor didactice și este acreditat de Consiliul Național pentru Acreditare pentru Învățământul Profesorilor (NCATE). Contractul interstatal NASDTEC oferă o oportunitate pentru absolvenți de a câștiga certificate de predare în alte state, deși pot exista condiții aplicabile. Programele de bacalaureat de asistență socială și de masterat de asistență socială sunt acreditate de Consiliul pentru educația muncii sociale (CSWE). Maeștrii de căsătorie și de familie Terapia este acreditat de către Comisie pe academicieni pentru căsătorie și educație de terapie familială (COAMFTE). RN la BSN Nursing Programul este acreditat de catre Comisia de acreditare pentru educatie in asistenta medicala (ACEN).

Clasament și Accolades

În afară de faptul că este clasată drept una dintre cele mai bune colegii creștine ale Americii și o instituție de top din Kentucky și de sud în clasamente universitare acreditate la nivel național și mondial, precum US News

A studia in strainatate

Centrul pentru Educație Internațională de la Universitatea Campbellsville oferă o mare varietate de schimburi și programe pentru studenți. Avem legături strânse cu școlile din Ucraina, Belize, Brazilia, China, Japonia, Taiwan, Coreea de Sud și Spania. De asemenea, CIE oferă programe în 49 de țări diferite din întreaga lume. Ați putea studia arabă în Amman, în Iordania, aveți un stagiu în Australia sau puteți participa la cursuri de instruire în orașul Ho Chi Minh, Vietnam. Lumea este la ușa noastră și oportunitățile sunt nesfârșite!

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Campbellsville

  1 University Drive Campbellsville, KY 42718, 42718, Campbellsville

  • Louisville

   CU Louisville Center 2300 Greene Way Louisville, KY 40220, 40220, Louisville

   • USA Online

    USA Online, Statele Unite ale Americii

    • Liberty

     1 Pettyjohn St. Liberty, 42539, Liberty

     • Harrodsburg

      1150 Danville Road, 40330, Harrodsburg

      • Somerset

       3825 US-27, 42501, Somerset

       • Elizabethtown

        Elizabethtown Community and Technical College 600 College Street Rd., 42701, Elizabethtown

        • Owensboro

         Pleasant Grove Baptist Church 5664 Hwy 56, 42301, Owensboro

         Întrebări