Keystone logo
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Cambridge School of Visual & Performing Arts

Cambridge School of Visual & Performing Arts

Introducere

Despre noi

Școala vizuală din Cambridge

Dimensiunile clasei noastre sunt mici, școala noastră este diversă și personalul nostru are experiență excelentă în industrie. Cu o dimensiune medie de 15 studenți la un lector, oferim suport unu-la-unu, precum și instruire personalizată, astfel încât să puteți deveni artistul pe care doriți să fiți. Toți studenții noștri fac parte din familia CSVPA , o comunitate vibrantă, multiculturală, de oameni extrem de creativi, care împărtășesc visuri și ambiții comune. La CSVPA , vă veți face prieteni de-a lungul cursurilor și anilor, împărtășind idei și experiențe care vă ridică munca și vă inspiră să vă explorați propria creativitate

Cariera ta

Industria artelor creative din Marea Britanie este în plină expansiune, contribuind la 286 miliarde de lire sterline la economia largă a Regatului Unit.

Cu ocuparea forței de muncă în industriile artei în creștere de patru ori mai rapid decât alte sectoare, studierea unui curs de arte creative este o poartă pentru unele dintre cele mai interesante, inovatoare și bine plătite cariere

Spațiul tău creativ

Ca student la CSVPA veți avea propriul spațiu pentru proiectare, creare, repetiție sau exersare . Toate studiourile noastre sunt concepute pentru a arăta, simți și funcționa ca cei în care ați lucra în timpul carierei profesionale. Ne asigurăm că sunteți abili să folosiți toate cele mai recente echipamente, procese și programe pe care le folosesc industriile creative.

Studenții au acces la spațiile noastre de studio 7 zile pe săptămână, iar lectorii noștri oferă cursuri personalizate. Mai mult, ca artiști, veți avea nevoie de acces la o mulțime de materiale și echipamente esențiale pentru a crea portofolii de succes. Spre deosebire de alte universități și colegii, la CSVPA vă CSVPA la dispoziție CSVPA toate tipărirea, calico-ul și modelul dvs. - astfel puteți experimenta, face greșeli și învăța fără să vă faceți griji că trebuie să cumpărați mai multe materiale în mod constant.

123962_ScreenShot2019-10-30at7.17.35PM.png

Noi oferim

 • 5 zile pe săptămână timpul de contact
 • dimensiuni mici de clasă, în medie nu mai mult de 15 elevi la 1 profesor
 • suport individual la clasă
 • asistență și consiliere personalizate în portofoliu
 • lecții săptămânale individuale de muzică și dramă
 • pregătirea audiției extrem de personalizată
 • propriul dvs. spațiu de lucru dedicat
 • propriul iMac pentru BA Graphics
 • propriul manechin, dacă ești student la modă
 • lectori cu sediul în studioul dvs. de luni până vineri, oferindu-vă o singură dată, de înaltă calitate
 • acces la studio 7 zile pe săptămână
 • participarea garantată la un spectacol de sfârșit de an
 • ofițer universitar dedicat, pentru a vă ajuta cu aplicațiile dvs. universitare și sfatul carierei
 • oportunități de a vă lărgi experiențele vizitând expoziții și spectacole
 • profesori de seamă care lucrează artiști și interpreți, aducând legături din industrie și cunoștințe reale cu lumea muncii
 • o comunitate dinamică și globală care aduce oportunități, contacte internaționale și prietenii

123961_ScreenShot2019-10-30at7.17.44PM.png

Locuind în Cambridge

Cambridge este posibil cel mai bun loc din Marea Britanie pentru a fi student, iar CSVPA este perfect situat chiar în inima orașului. Un oraș frumos, multicultural , Cambridge este bogat cu istorie engleză și multe lucruri de făcut. Există o scenă de muzică populară cu mai multe locuri pentru a alege din diferite genuri. De asemenea, artele și cultura pot fi savurate cu muzee de renume mondial, care arată unele dintre cele mai rare colecții, sculpturi, artă și antichități antice care datează chiar din epoca pre-istorică. Există multe galerii de artă care sunt pline de lucrări de artă contemporane și renascentiste și o mulțime de teatre care găzduiesc spectacole, de la spectacole de pe Broadway până la grupuri de teatru amatori.

Cambridge este unul dintre cele mai sigure locuri pentru a trăi în Marea Britanie . 4 Există o multitudine de centre comerciale, restaurante, cafenele și cinematografe, iar atunci când doriți să explorați restul Marii Britanii sau să călătoriți înapoi acasă, puteți sări cu ușurință într-un tren și puteți fi Londra în doar o oră.

Locații

 • Cambridge

  14 Round Church Street, CB5 8AD, Cambridge

Întrebări