Keystone logo
Cambridge College

Cambridge College

Cambridge College

Introducere

De mai bine de 45 de ani, Cambridge College a fost lider și pionier în învățarea adulților. Având campusul principal din Boston, Massachusetts și patru locații regionale la nivel național, oferim un învățământ superior excelent din punct de vedere academic, eficient din punct de vedere al timpului și accesibil unei populații diverse de studenți adulți.

O instituție privată, nonprofit, Cambridge College este acreditată de New England Commission of Higher Education (NECHE, cunoscută anterior ca NEASC); diversele noastre programe de diplome și certificate le permit studenților să obțină acreditările de care au nevoie pentru a avansa în cariera lor.

Cambridge College oferă programe academice de înaltă calitate în toamnă, primăvară și vară. Convenabil pentru adulții care lucrează, majoritatea cursurilor sunt predate seara și week-end, multe amestecând componente la fața locului și online. Cele peste 450 de profesori cu normă întreagă și cu normă redusă sunt practicieni cărturari care își aduc experiența în clasă. În fiecare an, înscriem peste 3.000 de studenți în programele noastre de licență, masterat și doctorat; și certificate și certificate de programe de studii superioare superioare (CAGS).

Cei peste 30.000 de absolvenți ai noștri sunt cele mai bune dovezi ale calității și valorii educației Cambridge College . În fiecare zi, în toată lumea, schimbă școlile în care predau și conduc, agențiile de asistență medicală și de servicii sociale în care lucrează și comunitățile în care trăiesc și servesc. Impactul pe care îl au asupra lumii începe cu ușile deschise și oportunitățile accesibile de la Cambridge College .

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Boston

    Rutherford Avenue,500, 02129, Boston

    Programe

      Întrebări