Keystone logo
California University Of Management And Sciences

California University Of Management And Sciences

California University Of Management And Sciences

Introducere

California University Of Management And Sciences ( CALUMS ) este o instituție privată de învățământ superior. California University Of Management And Sciences se angajează pe deplin să protejeze libertatea academică de a întreba și exprima adevărul în orice formă este găsit. O diversitate de opinii, conținut de curs și metode de predare sunt binevenite și văzute ca contribuind la creșterea universității și la profesionalismul facultății sale.

Obiectivul California University Of Management And Sciences din California University Of Management And Sciences a educa studenții în tehnicile moderne necesare pentru gestionarea eficientă a organizațiilor; Să ofere programe cu accent pe educație de calitate pentru a satisface nevoile comunității și vremurile în schimbare; Să ofere și să promoveze oportunități educaționale în timp util și pertinente pentru a spori competența celor care intră în cariere în domeniile lor; Pentru a pregăti studenții să devină profesioniști de succes și să creeze oportunități pentru studenți să dobândească experiență în abilitățile tehnice și academice.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Anaheim

    North Brookhurst Street,1126, 92801, Anaheim

    Întrebări