Keystone logo
California University of Pennsylvania

California University of Pennsylvania

California University of Pennsylvania

Introducere

ATAT MAI MULTE DE UN GRAD!

Obțineți cunoștințe, prieteni de-a lungul vieții și un avantaj în carieră

Cu academicieni de talie mondială, facilități de ultimă generație și apropierea de orașul renumit internațional Pittsburgh, California University of Pennsylvania oferă mai mult decât învățare.

Acreditat și accesibil, Cal U oferă studenților o experiență educațională excelentă la o valoare extraordinară. Profesorii noștri sunt unii dintre cei mai buni din domeniile lor, angajați în excelența academică și rigoarea intelectuală și oferă experiență în lumea reală. Optzeci și șapte la sută din membrii facultății cu normă întreagă ai lui Cal U dețin cel mai înalt grad în domeniul lor. Alegeți dintre sute de programe de studii universitare, postuniversitare și de doctorat, plus certificate, certificări și alte programe speciale. Învață în campus, online sau cu o abordare hibridă.

Timp de 15 ani consecutivi, Cal U a fost numită una dintre cele mai bune școli din nord-est de The Princeton Review. Și suntem mândri că am câștigat mult mai multe premii, clasamente de top și distincții.

Cum o facem? Îndeplinind promisiunea noastră de a fi cel mai bun absolut în domeniile care vă contează cel mai mult. Rezultatul este un grad de înaltă calitate, valoros, care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele.

Un student la științe folosește un microscop.

Academicienii noștri

Cal U oferă programe academice axate pe carieră, care implică studenții în învățarea aplicată și activă. Veți obține o bază academică solidă în domeniul ales, împreună cu abilitățile care contează cel mai mult pentru angajatori, inclusiv alfabetizarea tehnologică, comunicarea, gândirea critică și munca în echipă. Absolvenții noștri își găsesc în mod constant de lucru cu angajatori de top sau participă la programe de absolvire distinse.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • California

    University Avenue,250, 15419, California

    Întrebări