Keystone logo
California University Of Management And Technology

California University Of Management And Technology

California University Of Management And Technology

Introducere

Ca universitate de inovație, California University Of Management And Technology caută în mod constant modalități de a oferi cea mai eficientă educație pentru a-i ajuta pe studenții noștri să își atingă obiectivele de învățare și carieră. California University Of Management And Technology se alătură altor setători de tendințe, cum ar fi MBA de la Universitatea din Illinois și Coursera, Udacity, pentru a crea următoarea generație de programe de învățământ superior - programe de administrare a afacerilor, computerizate, conectate social, îmbunătățite prin internet, bazate pe provocări știință și tehnologia informației.

Programele și cursurile California University Of Management And Technology au fost concepute pentru a sprijini atât studenții cu normă întreagă, cât și cei cu jumătate de normă. Cursurile sunt sistematice, bazate pe competențe și utilizează metode de instruire inovatoare. Competența în vorbirea în public și scrierea tehnică este o parte integrantă a cerințelor de diplomă. Curriculumul subliniază preocuparea pentru problemele legate de protecția mediului și se acordă o atenție specială problemelor practice de cercetare inginerească. Un consiliu consultativ al liderilor din industria Silicon Valley modelează activ natura și conținutul programelor noastre.

California University Of Management And Technology este fondată de profesioniști cu experiență puternică în educație și afaceri. Facultatea noastră se angajează să ofere o educație de înaltă calitate care conectează teoria cu experiența practică și cele mai bune practici și tendințe din industria de înaltă tehnologie. Fondatorii noștri au o vastă experiență educațională și industrială, cu majoritatea facultăților care dețin un doctorat de la o universitate de prestigiu. În plus, peste jumătate din facultate sunt manageri desăvârșiți în companii din Silicon Valley, fiecare cu mai mult de 10 ani de experiență în industrie.

Locații

  • Sunnyvale

    Sonora Court,1135, 94086, Sunnyvale

    Întrebări