Keystone logo
California State University Sonoma

California State University Sonoma

California State University Sonoma

Introducere

Sonoma State University este un campus al Universității de Stat din California.

106425_10-6-17_CSU_589x325.jpg

Situat în țara de vinuri premier din California la o oră nord de San Francisco, Sonoma State este un mic campus cu idei mari. Cu o tradiție de promovare a creșterii intelectuale și personale, oportunități de leadership și competență tehnologică, SSU oferă studenților săi o atmosferă prietenoasă, sigură și informală într-un frumos cadru campus. În prezent, locuința campusului găzduiește studenți atât în ​​apartamente, cât și în apartamente în stil apartament.

În timp ce SSU acceptă, în general, toți studenții calificați care se adresează din liceele din zona de servicii, 80% dintre bobocilor și 55% dintre studenții de transfer juniori provin din afara regiunii Bay of North. Cu 34% din corpul elevilor care locuiesc în campus, acesta este unul dintre cele mai rezidente campusuri din cadrul Universității de Stat din California.

Profil academic

Experiența educațională a SSU favorizează dezvoltarea intelectuală, cognitivă, socială și personală. Facultatea și personalul oferă relații de colaborare cu studenții și o educație care promovează explorarea etică, implicarea civică, responsabilitatea socială și conștiința globală, combinate cu o bază solidă într-o disciplină academică. Multe clase au o medie de mai puțin de 40 de elevi, ceea ce permite o interacțiune strânsă între elevi și facultate.

SSU are un angajament de a absolvi studenții care au capacitatea de a gândi critic și etic și pot folosi eficient tehnologia informației. Există o mișcare puternică de a dezvolta o perspectivă globală în mare parte din curriculum pentru a pregăti elevii pentru nevoile locului de muncă din secolul 21.

Acreditare

Universitatea Sonoma de Stat este acreditată de Asociația de Școli și Colegii de Vest (WASC) și de Consiliul de Stat al Educației din California. Școala de Educație este acreditată la nivel național și național de CCTC și NCATE. Școala de Afaceri și Economie este acreditată de AACSB-International, Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business. Multe departamente și programe sunt acreditate individual.

SSU

Asociatia Absolventilor

alt = "SSU are o asociație activă de absolvenți care menține o legătură continuă între Universitatea și cele 53.000 de absolvenți ai acesteia, sponsorizând proiecte educaționale, programe și activități pentru a continua relația pe care studenții o au cu universitatea.

Premii si onoruri

Una dintre cele mai solicitate campusuri din sistemul CSU și numită în mod regulat "cea mai bună universitate regională" de către US News

Clădiri și centre de învățare

Centrul de informare Jean și Charles Schulz este numit după creatorul de desene animate de arahide Charles Schulz și soția sa. Acesta deține una dintre cele mai mari biblioteci din sistemul CSU și statul California, cu peste 400.000 de volume. Un sistem unic de recuperare automată de 750.000 de volume este unul dintre cele doar patru în țară. De asemenea, găzduiește o colecție bogată de scrieri ale lui Jack London, scrisori originale și memorabilii.

Centrul de recreere de 59.000 de metri pătrați, conceput cu standarde ridicate pentru metode durabile de construcție, găzduiește echipamente aerobice de ultimă generație, perete de alpinism, studiouri de antrenament și dans, două săli de sport, o zonă de ridicare a greutății mari și mașină, vestiare, și un centru spa. Cunoscută ca o "clădire care predă", Centrul pentru Tehnologia Mediului este o demonstrație a arhitecturii durabile și a eficienței energetice care consumă doar 50% din energia structurilor similare.

Noul nostru centru de studenți de 130.000 de metri patrați a fost deschis în noiembrie 2013. Acesta găzduiește zone și programe pentru studenți, cum ar fi camera de zi; restaurante, bucătării, Weyden Brewster, Café și Lobo, magazinul Universității, HUB, Biroul de Activități pentru Studenți, săli de întâlniri și activități, Centrul de copiere și biroul poștal din campus pe primele două etaje. Etajul 3 găzduiește săli de bal, săli de întâlniri și activități, restaurant Overlook, servicii de conferințe și evenimente, locuințe și spații de birouri Culinary Services.

Centrul de muzică verde a fost conceput pentru a deveni unul dintre marile săli de concerte ale lumii și este modelat după Sala Seiji Ozawa din Tanglewood, Massachusetts (casa de vară a Orchestrei Simfonice din Boston).

Laboratoarele Cerent Engineering Science Science sunt echipate cu echipament de ultimă oră pentru cercetare și predare în științele informatice și de inginerie. Elevii au oportunități unice de a lucra cu companii de înaltă tehnologie din zonă.

De asemenea, universitatea deține și operează în apropiere Rezervația Fairfield Osborn de 450 de acri și rezervația de păduri Galbreath Wildland de 3.200 de hectare din județul Mendocino. Ambele oferă oportunități majore pentru cercetarea în domeniul științelor naturale rare pentru studenți.

Ofertă de diplome / programe

Universitatea oferă nouă programe de certificare și opt programe universitare de licență și absolvent. Programele de acreditare de predare în învățământ includ subiecte multiple, subiecte multiple BCLAD, subiecte unice, servicii administrative, lectură / artă lingvistică (certificat sau specialist), educație specială (ușoară / moderată sau moderată / severă) și servicii de personal pentru elevi Departament).

Universitatea cuprinde șase școli: Arte și Științe Umane, Afaceri și Economie, Educație, Extins

Viață de student

Departamentul de viață rezidențial și Centrul pentru conducerea studenților, implicarea

Mai mult de 100 de cluburi și organizații sunt disponibile pentru a găzdui o gamă largă de interese de la hobby-uri etnice și internaționale la hobby-uri și activități speciale.

Un program de servicii comunitare susținut de studenții asociați, JUMP (Join Us Making Progress) oferă studenților oportunitatea de a servi în numeroase programe de voluntariat și de a câștiga experiențe relevante pentru educația lor. Unele dintre numeroasele proiecte JUMP sunt Adopt-a-Grandparent, Buddies Studiu, Proiectul Bodega Bay Homework și Servirea neamului nostru.

97620_85407_ExtendedEducationLogo.jpg

Locații

  • Rohnert Park

    East Cotati Avenue,1801, 94928, Rohnert Park

Întrebări