Keystone logo
© Cary Edmonson
California State University, Fresno

California State University, Fresno

California State University, Fresno

Introducere

Situat central în California

Statul Fresno se află în inima Californiei, altfel cunoscut sub numele de Valea Centrală. Campusul Fresno State are aproximativ 1.400 de acri, cu peste 4.000 de copaci și o mulțime de spații verzi deschise, oferind un mediu de studiu asemănător unui parc. Avem o fermă funcțională, o cremă, un magazin, cea mai mare bibliotecă dintre Los Angeles și Sacramento, Starbucks, un cinematograf, un centru de evenimente, o pistă de bowling, un planetariu și multe altele. Statul Fresno găzduiește chiar și Centrul Save Mart, cea mai mare arenă interioară universitară de pe coasta de vest a SUA.

Fiind al 5-lea oraș ca mărime din California, Fresno oferă studenților acces ușor la un număr mare de echipe sportive, organizații, facilități, locuri și oportunități de stagiu. Fresno State este situat convenabil la trei ore de mers cu mașina atât până la Los Angeles, cât și la San Francisco.

Județul Fresno găzduiește unele dintre cele mai căutate destinații de recreere și divertisment din lume. Trei parcuri naționale, Yosemite, Sequoia și Kings Canyon, sunt chiar în curtea noastră. Peisaje uluitoare, canioane spectaculoase, râuri și cascade în cascadă, cei mai mari copaci din lume și trasee nesfârșite pot fi găsite la o scurtă călătorie cu mașina.

Misiunea noastră este de a oferi servicii de înaltă calitate studenților internaționali și de a servi drept resursă educațională internațională pentru comunitatea universitară din California State University, Fresno .

Ne angajăm să:

 • Oferirea unui bun venit cald și informativ studenților internaționali și recunoașterea importanței și contribuțiilor lor la campus și comunitatea Fresno.
 • Furnizarea de servicii și asistență adecvate studenților internaționali, astfel încât aceștia să nu se confrunte singuri cu provocări.
 • Lucrul cu studenții internaționali pentru a ajuta la adaptarea și înțelegerea noului lor mediu într-un cadru confortabil în care au oportunități și încurajare să-și urmeze visele, să fie implicați în comunitatea universitară și să li se recunoască eforturile.
 • Încurajarea studenților internaționali să pună întrebări și să ofere sugestii în timp ce facem tot posibilul pentru a le răspunde preocupărilor cu respect, liniște și înțelegere.
 • Servind ca o resursă pentru profesori și personal pentru a facilita schimburile internaționale, a îmbunătăți comunicarea interculturală și a sprijini eforturile internaționale.
 • Furnizarea de informații viitorilor studenți și părinți despre universitate și despre calitatea experiențelor educaționale disponibile îmbunătățește și promovează fluxul continuu de studenți din țările din întreaga lume.
 • Oferim prietenia noastră astăzi și mâine, în timp ce lucrăm împreună pentru a visa și a construi o lume mai bună.

Accesibil

Fresno State este o universitate clasată la nivel național, cu misiunea de a oferi educație de calitate la un preț foarte accesibil.

Sistemul Universității de Stat din California face toate eforturile pentru a menține costurile studenților la minimum. Ne străduim să menținem școlarizarea și taxele la prețuri competitive, deoarece înțelegem că accesibilitatea este un factor important atunci când studenții se gândesc să studieze în străinătate.

California are multe de oferit, inclusiv vreme grozavă, activități și orașe emblematice, dar viața în California poate deveni costisitoare. Din fericire, Fresno oferă un cost de viață accesibil în inima Californiei, cu acces ușor la Los Angeles, San Francisco și Silicon Valley. În Fresno, vă puteți permite să trăiți și să studiați, în timp ce vizitați sau faceți stagii în locuri precum San Francisco, fără a suporta costuri suplimentare.

Nu ne credeți pe cuvânt, mulți studenți internaționali comentează accesibilitatea ca parte a motivului pentru care au ales Fresno State.

Oportunitati de angajare

Absolvenții din Fresno State devin profesioniști care lucrează la companii prestigioase precum Amazon, Apple, Boeing, Google, Intel și Microsoft. Situat convenabil în inima Californiei, Fresno oferă acces ușor la oportunități de angajare în Los Angeles, San Francisco și Silicon Valley.

Deși scopul tău principal pentru a veni în SUA este să studiezi la Fresno State, există multe oportunități de angajare și experiență profesională disponibile pentru tine, atât în timp ce ești student, cât și după absolvire.

 • Angajarea în campus . Angajarea în campus trebuie să fie efectuată în sediul școlii (inclusiv firmele comerciale la locație care oferă servicii pentru studenți în campus, cum ar fi librăria școlii sau cantina). Studenții sunt eligibili să aplice pentru locuri de muncă în campus în timpul primului lor semestru de studiu la Fresno State, în așteptarea aprobării din partea Oficiului Internațional.
 • Curricular Practical Training (CPT) este o opțiune de angajare disponibilă studenților F-1 înainte de finalizarea programului, unde angajarea este considerată parte integrantă a curriculumului sau a programului academic, cum ar fi un stagiu.
 • Dificultăți economice severe . Un student din Fresno State trebuie să fie în statutul F-1 pentru un an universitar complet înainte de a fi eligibil să solicite o autorizație pentru dificultăți economice severe. Dacă oportunitățile de angajare în campus nu sunt disponibile sau sunt insuficiente în alt mod, un student eligibil F-1 poate solicita o autorizație de muncă în afara campusului pe baza dificultăților economice severe.
 • Optional Practical Training (OPT) este o oportunitate pentru studenți de a lucra 12 luni în domeniul lor, după finalizarea programului la Fresno State.
 • Pregătire practică opțională STEM : studenții F-1 care primesc diplome de știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM) incluse pe Lista de programe de diplome desemnate STEM, sunt angajați de angajatori înscriși în E-Verify și care au primit o subvenție inițială de OPT post-terminare aferentă unei astfel de diplome, poate aplica pentru o prelungire cu 24 de luni care prelungește OPT cu încă 24 de luni, realizând un total de 3 ani de perioadă OPT.

Admitere

Locații

 • Fresno

  5241 N. Maple Ave., 93740, Fresno

Întrebări