Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
California State University Dominguez Hills

California State University Dominguez Hills

California State University Dominguez Hills

Introducere

Situată central în Golful de Sud și inima Los Angeles, CSU Dominguez Hills este o comunitate diversă și primitoare de studenți și educatori care colaborează pentru a schimba viețile și comunitățile în bine. Prin intermediul programelor noastre academice puternice și relevante, mentori dedicați ai facultății, personal de sprijin, campus atractiv și facilități pentru studenți, CSUDH se angajează să conecteze studenții noștri la o educație accesibilă, de înaltă calitate și transformatoare. CSUDH oferă comunităților noastre o resursă vitală pentru talent, cunoștințe, abilități și leadership necesare pentru a prospera astăzi și mâine.

Misiunea noastră

Oferim educație, bursă și servicii care sunt, prin proiectare, accesibile și transformatoare. Salutăm studenții care caută realizări academice, împlinire personală și pregătire pentru activitatea de astăzi și de mâine.

Viziunea noastra

O resursă educațională și economică vitală pentru Golful de Sud, CSUDH va fi recunoscută drept un model performant de înaltă performanță, Universitatea Urbană din America. Vom fi cunoscuți ca o comunitate de campus și un loc de adunare unde:

Diversitatea în toate formele sale este explorată, înțeleasă și transformată în cunoștințe și practici care beneficiază lumea.

Tehnologia este îmbrățișată și valorificată pentru a depăși limitele educaționale pe măsură ce ajungem la elevi atât la nivel local, cât și la nivel global.

Practici durabile de mediu, sociale și economice sunt un mod de viață.

Studenții din comunitatea noastră care aspiră să completeze un grad de colegiu sunt furnizate Pathway și îndrumarea pentru a reuși.

Facultatea și personalul din toată universitatea sunt angajați în a satisface nevoile dinamice ale comunităților din jur.

Viața studenților este semnificativă și vibrantă.

Realizările noastre și cele ale absolvenților noștri sunt recunoscute la nivel național și internațional.

În cele din urmă, studenții noștri absolvă o educație academică exemplară, un grad foarte respectat și un angajament autentic față de justiție și responsabilitatea socială.

Locații

  • Carson

    East Victoria Street,900, 90747, Carson

    Întrebări