Keystone logo
California State University, Channel Islands

California State University, Channel Islands

California State University, Channel Islands

Introducere

Se simte ca o familie.

Imaginați-vă o familie mare - una călduroasă, primitoare, inteligentă și distractivă. Aceasta este California State University Channel Islands (CSUCI), o universitate publică de patru ani din Camarillo, California. Înființată în 2002, suntem cei mai tineri dintre 23 de campusuri din familia CSU.

Locație

În timp ce numele nostru sugerează că suntem înconjurați de apă, relaxați-vă. Nu veți avea nevoie de feribot pentru a ajunge aici. Camarillo se află la jumătatea distanței dintre Santa Barbara și Los Angeles și la doar 40 de mile de Malibu. CSUCI este amplasat la poalele munților Santa Monica și aproape de Oceanul Pacific și de autostrada Pacific Coast.

Clasamente

CollegeNET - a clasat CSUCI pe locul 5 din 1.450 de universități din țară în „Indicele mobilității sociale” (SMI) (2019). SMI măsoară măsura în care un colegiu sau o universitate educă studenți mai defavorizați din punct de vedere economic la o rată mai scăzută de școlarizare, apoi îi absolvă în cariere promițătoare.

College Magazine - a clasat CSUCI pe locul 6 printre „Top 10 Colegii pentru surferi” din întreaga țară (2018) de către College Magazine, un ghid național și o revistă trimestrială editată de studenți.

Revista MONEY - a clasat CSUCI pe locul 4 ca „Cel mai bun colegiu pentru studenții de transfer” din țară (2018) pentru succesul studenților în transfer. MONEY a selectat colegii din cele 727 de instituții listate în clasamentul lor pentru cele mai bune colegii din 2018, eliminând colegiile care se clasau în jumătatea inferioară și oricare dintre studenții care au transferat în toamna anului 2017 cuprindea mai puțin de 15% înscrieri.

În plus, MONEY l-a numit pe CSUCI drept al 15-lea „Colegiu cel mai transformator” (2020) din țară. Money afirmă: „Ceea ce este impresionant este când studenții depășesc șansele făcând mai bine decât s-ar fi așteptat din mediile lor academice și economice. Banii îl numesc„ valoare adăugată ”pe baza ratelor de absolvire, a câștigurilor și a rambursării împrumuturilor studențești.

RegisteredNursing.org– a clasat programul de asistență medicală al CSUCI drept cel de-al 11-lea cel mai bun program (2020) din statul California din 126 de școli de asistenți medicali, analizând ratele actuale și istorice de promovare a elevilor care iau examenul de licență al Consiliului Național (NCLEX). Rata de promovare NCLEX a programului de asistență medicală CSUCI este frecvent de 100%, sau în percentila 90 ridicată pentru fiecare clasă de absolvire.

US News & World Report - Clasamentul CSUCI în ediția 2020 a celor mai bune colegii este pe locul 18 printre „Școlile publice de top - Universitățile regionale din Vest”, bazat în parte pe ratele de absolvire, resursele facultăților, selectivitatea admiterilor, resursele financiare, acordarea de absolvenți, locația, campusul viaţă; gama de oferte academice, activități și sport; și costul și disponibilitatea ajutorului financiar. În plus, la categoria Universități Regionale Vest, CSUCI a sărit cu 30 de puncte din clasamentul de anul trecut, plasându-se pe locul 43. În noua categorie de mobilitate socială a raportului, care măsoară cât de bine absolvenții școlilor sunt studenții care au primit Pell Grant, Universitatea s-a clasat pe locul 20. CSUCI s-a clasat, de asemenea, pe locul 22 pentru concentrarea sa pe predarea universitară.

Washington Monthly - a clasat CSUCI pentru 2020 pe locul 19 în categoria „Best Bang for the Buck - West”. Cea mai bună valoare bazată pe cost, rata de absolvire, performanța Pell, performanța primei generații și performanța câștigurilor.

Locații

  • Camarillo

    University Drive,1, 93012, Camarillo

    Întrebări