Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
California State Polytechnic University Pomona College of Environmental

California State Polytechnic University Pomona College of Environmental

California State Polytechnic University Pomona College of Environmental

Introducere

Proiectarea mediului studiază relațiile pe care le avem cu mediile construite și naturale și modul în care interacțiunile umane afectează mediul înconjurător. În viața noastră de zi cu zi întâlnim expresii ale designului de mediu: clădirile în care locuim; spațiile verzi de care ne bucurăm; orașele și drumurile pe care le traversăm; și forme de design vizual care traduc și oferă idei complexe.

Colegiul de Proiectare a Mediului (ENV) din Cal Poly Pomona oferă diplome universitare și postuniversitare în arhitectură, arhitectură peisagistică și planificare urbană și regională; diplome de licență în istoria artei și designul comunicării vizuale; și o diplomă minoră și absolventă în studii regenerative. De asemenea, gestionează operațiunile a două galerii de artă universitare permanente, galeria de artă a universității W. Keith și Janet Kellogg și galeria Don B. Huntley.

ENV folosește economia creativă bogată și capitala culturală din California de Sud - și avantajul său geografic ca o poartă globală pentru comerț și idei - pentru a pregăti studenții pentru cariere de succes. Educăm și instruim viitorii designeri să fie rezolvători de probleme, conștienți din punct de vedere social și conștienți de mediu, preocupați de meșteșuguri și justiție și sofisticate tehnic și tehnologic. Puterea programelor noastre se reflectă în mod constant în clasamentele naționale.

Locații

  • Pomona

    West Temple Avenue,3801, 91768, Pomona

    Întrebări