Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
California Aeronautical University

California Aeronautical University

California Aeronautical University

Introducere

La CAU, totul este despre tine. Ești gata să începi următoarea ta aventură? Aceasta este călătoria care duce spre viitorul tău! Ajutăm să livrăm profesioniști de aviație de succes în industria aviației. Vino să te alături CAU și să fii unul dintre ei!

California Aeronautical University fost înființată pentru a răspunde preocupărilor crescânde ale aviației pentru a găsi profesioniști calificați, bine pregătiți, atât pentru oportunități terestre, cât și pentru zboruri. Odată cu lipsa de pilot care se apropie, California Aeronautical University lucrează pentru a pregăti următoarea generație de profesioniști în aviație. Prin evenimentele de informare și programele de aviație ale Universității, scopul CAU este de a deschide ochii tinerilor către posibilitatea de a începe cariere ca piloți profesioniști, mecanici de aeronave și alte profesii din aviație.

„Majoritatea studenților nici nu consideră carierele drept piloți, deoarece consideră că nu este la îndemână”, spune președintele California Aeronautical University , Matthew Johnston. „Sperăm să le arătăm studenților că a deveni pilot profesionist sau un alt profesionist în aviație nu este posibil doar, ci o opțiune realistă de carieră pe termen lung.

Locații

  • Bakersfield

    Boughton Drive,1450, 93308, Bakersfield

    Întrebări