Keystone logo
Caldwell University Online

Caldwell University Online

Caldwell University Online

Introducere

Universitatea Caldwell este o nu-pentru-profit Catholic University fondată în 1939. Inspirat de Sf. Dominic și patrimoniul catolic, face o diferență în viața studenților și le pregătește prin artele liberale și studii profesionale să gândească critic, să urmărească adevărul, și să contribuie la o societate justă.

Relevanţă

La Universitatea Caldwell, noi nu credem în busywork. Fiecare dintre programele noastre online sunt convenabile și la prețuri accesibile. Ele amestec de cercetare cu aplicații din viața reală. Printr-o colaborare si proiecte semnificative, vă oferim cunoștințe și abilități noi rafinate pe care le puteți aplica imediat. Suport holistică Ca parte valoroasă a comunității noastre on-line, facultatea dedicată va fi de susținere din partea ta. Am demonstrat un angajament profund pentru succesul dvs. prin furnizarea de mentorat și de orientare, astfel încât să puteți atinge obiectivele. în timp util Prepararea

Aceste zile, adulți ca și tine se întorc la școală pentru a câștiga atât de mult după ce a căutat și a acreditărilor atinge obiectivele. Programele noastre online sunt concepute pentru a fi convenabil, flexibil și la prețuri accesibile. Universitatea Caldwell poate oferi abilitățile de a avansa într-o carieră în creștere rapidă în industriile de asistență medicală, educație și de afaceri.

Recunoașterea națională

Recent, cotat ca fiind o instituție de rangul 1 de US News & World Reports "cele mai bune colegii 2015". Locul # 2 în stat pentru cel mai bun în State College Online 2016 de affordablecollegesonline.org

Acreditare regională

2015 Statele Unite Distanță Association Learning (USDLA®) Non profit Membru. Universitatea Caldwell este acreditat de către statele Comisiei Orientul Mijlociu privind învățământul superior, Market Street 3624, Philadelphia, PA 19104, (267) 284- 5000. RN online la programul BSN este acreditat de către Comisie pe Collegiate Nursing Educație, One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887-6791.

Locații

  • Caldwell

    Caldwell University, 120 Bloomfield Avenue, NJ 07006, Caldwell

Întrebări