Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Caldwell University

Caldwell University

Caldwell University

Introducere

La baza unei educații a Caldwell University se află programa noastră de arte liberale, concepută pentru a îndruma studenții să dezvolte abilități de gândire critică, să aprecieze culturi diverse și să dobândească o conștientizare morală și civică. Elevii dezvoltă întregul sine pe măsură ce absorb învățarea prin nucleul nostru de arte liberale: științele umaniste; științele fizice și biologice și matematica; și științele sociale.

Cunoștințele, abilitățile intelectuale, sensibilitățile și creativitatea pe care le dobândiți depășesc orice major de studiu și profesie pentru o viață de creștere.

Situat în pitorescul oraș Caldwell, New Jersey. Recent, Caldwell a fost votat al treilea cel mai bun loc pentru a locui în tot New Jersey de New Jersey Monthly Magazine. Oferind un cadru campus uimitor, Caldwell University se află la doar câțiva pași de oraș, unde studenții găsesc magazine, cafenele, restaurante, un cinematograf și orice altceva ar putea dori un student.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Caldwell

    Bloomfield Avenue,120, 07006, Caldwell

    Întrebări