Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Cairn University School of Social Work

Cairn University School of Social Work

Cairn University School of Social Work

Introducere

Motivați de dragostea și dreptatea lui Iisus Hristos, absolvenții programelor de asistență socială ale lui Cairn intervin în viața celor care au nevoie - consilierea persoanelor, localizarea resurselor, facilitarea grupurilor și promovarea schimbării în cadrul organizațiilor și comunităților.

Lumea are nevoie de persoane calificate spiritual și profesional, caracterizate prin grație și compasiune, care să ofere intervenții competente care să schimbe viețile. Pentru studenții interesați să-i ajute pe ceilalți, programele de asistență socială ale lui Cairn sunt pregătiri esențiale atât pentru studii postuniversitare, cât și pentru ocuparea forței de muncă în serviciile sociale.

Înrădăcinată istoric în creștinism, asistența socială urmărește bunăstarea indivizilor, familiilor, grupurilor și comunităților. Determinate printr-o relație cu cei deserviți, intervențiile includ consiliere, achiziționarea de resurse, elaborarea de politici, organizarea comunității, advocacy, cercetare și educație. Într-un domeniu profesional și academic interdisciplinar, asistența socială aplică teoriile psihologiei, economiei, științei și filozofiei pentru a satisface nevoile fizice, spirituale și emoționale ale oamenilor.

Locații

  • Langhorne

    Manor Avenue,200, 19047, Langhorne

    Întrebări