Keystone logo
Cairn University Online

Cairn University Online

Cairn University Online

Introducere

Într-o lume plină de opțiuni de programe online, poate fi dificil să știi care facultate sau universitate este potrivită pentru tine.

Unele școli își atârnă pălăriile de rata de școlarizare inferioară; alții comercializează cât de repede poți trece prin programul lor. Și, deși doriți cu siguranță să găsiți o școală accesibilă și flexibilă pentru a se potrivi programului dvs. ocupat (amândoi suntem!), Aceștia nu sunt singurii factori de luat în considerare. Indiferent dacă este în campus sau online, o educație universitară este întotdeauna o investiție - în tine, familia ta și biserica ta.

Cairn Online este o educație distinctă biblică, centrată pe Hristos. Toate programele noastre - de la slujirea pastorală la psihologie - vă oferă pregătire profesională pentru cariera voastră și vă pregătesc să gândiți critic despre toată viața dintr-o viziune biblică asupra lumii. Este o educație care poate fi finalizată în timp propriu, oriunde ați alege să o finalizați: baza armatei, câmpul misiunii sau masa de bucătărie.

Oriunde ai merge sau oriunde te-ai afla, te invităm să mergi pe o altă cale cu noi.

Locații

  • Langhorne

    Manor Avenue,200, 19047, Langhorne

    Întrebări