Keystone logo
Bukkyo University

Bukkyo University

Bukkyo University

Introducere

De la înființarea sa în 1868, Bukkyo University a fost o universitate de cercetare centrată pe cursant, oferind experiențe educaționale de înaltă calitate, în timp ce urmărește noi cunoștințe prin predare, cercetare și bursă interdisciplinară și angajată.

Le-am oferit studenților cunoștințele, cunoștințele, abilitățile și experiența pentru a deveni lideri pentru binele comun. Bazat pe învățăturile lui Gotama-Buddha și Reverendul Honen, fondatorul budismului Pământului Pur, Bukkyo University este hotărâtă la nivel global în perspectivă și diversă în perspective, care sunt acum reprezentate de studenți (atât interni cât și străini), facultate și personal .

Bukkyo University își inspiră baza din învățăturile lui Buddha și Reverendul Honen ca sursă de înțelepciune. Fiind o universitate cuprinzătoare bazată pe valorile fundamentale ale Reverendului Honen, fondatorul budismului Pământului Pur, îi educăm pe studenți să gândească critic, să acționeze pozitiv, să comunice eficient, să reușească profesional și să conducă etic.

Locații

  • Kyoto

    Kyoto, Japonia

    Întrebări