Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Bucknell University College of Arts and Sciences

Bucknell University College of Arts and Sciences

Bucknell University College of Arts and Sciences

Introducere

Bogata tradiție a Colegiului de Arte și Științe formează inima curriculumului de arte liberale al lui Bucknell. De la astronomie, istoria artei și neuroștiințe la economie, studii din Asia de Est și muzică, studenții noștri își explorează pasiunile și descoperă noi interese pe măsură ce câștigă perspective diferite asupra unei lumi complexe. Ei aleg dintre zeci de specializări și sute de cursuri în arte și științe umane, științele sociale și științele naturii și matematica.

Profesorii noștri sunt pasionați de domeniile lor și dornici să-i ajute pe studenți să adâncească și să facă legături intelectuale interesante. Absolvenții noștri sunt echipați cu abilități de gândire critică, comunicare și interculturală pe care angajatorii le caută. La fel de importante, câștigă o bază solidă pentru o viață de curiozitate, explorare și împlinire personală pe măsură ce se pregătesc să iasă și să facă lumea un loc mai bun.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Lewisburg

    Dent Drive,One, 17837, Lewisburg

    Programe

    Întrebări