Keystone logo
Boston University Wheelock College of Education & Human Development

Boston University Wheelock College of Education & Human Development

Boston University Wheelock College of Education & Human Development

Introducere

Colegiul Wheelock este fuzionat formal cu Universitatea din Boston. Un aspect semnificativ al acestei fuziuni a fost crearea Universității din Boston Wheelock College of Education & Human Development, un nou colegiu de la Universitatea din Boston care combină multe dintre resursele și programele fostului colegiu Wheelock și al Boston University School of Education.

În calitate de BU Wheelock, vom căuta să ne stabilim ca o școală de educație de vârf printre colegii noștri. Vom face acest lucru prin sprijinirea excelenței academice și a succesului în rândul studenților noștri, prin construirea unui corp al facultății a cărui cercetare, predare și expertiză clinică este de neegalat și prin formarea de parteneriate semnificative cu comunitățile și organizațiile care împărtășesc dorința noastră de a servi cursanții de toate vârstele. și fundaluri cele mai bune.

De-a lungul acestui proces și al tuturor eforturilor noastre, ne vom baza pe moștenirea istorică a fondatoarei Colegiului Wheelock, Lucy Wheelock, și pe reputația ascendentă a BU School of Education.

Toate programele noastre vă scufundă în cunoștințele de specialitate unice pentru fiecare disciplină sau domeniu și vă echipează cu abilitățile profesionale necesare pentru a deveni un mare educator. Facem totul cu un pas mai departe, cu sprijin și mentorat pe tot parcursul experiențelor dvs. de teren atât local, cât și internațional, în sălile de clasă urbane și suburbane.

Locații

  • Brookline

    Hawes Street,43, 02446, Brookline

    Întrebări